Starlets #1

4

Siden jeg har skrevet om alle de andre rutinene fra Eiker får jeg ta et lite om Starlets og. 
Å kjøre dårlig på Eiker er tradisjon, så vi trøster oss med at vi hvertfall var pene. Vi kommer sterkere tilbake i Trondheim, vent og se!


Shining Star - Eiker Open 2012

5

Jeg er utrolig stolt av laget mitt og det vi gjorde på Eiker. Det var kanskje ikke en perfekt kjøring, men jeg syntes den var bra likevel. Vi har hatt en super oppkjøring til denne konkurransen, og jeg vet veldig godt hvor hardt vi har jobbet, og jeg syntes vi har utviklet oss mye bare siden vi startet i høst.
Jeg vil ikke si nivået vårt er noe å klage på; Tre x-skru, 13 stykker i synkron stepturning, fleste med salto, 14 stk i stille turn, 4 som dobler ned i ps (ene falt, jeg stod i twobased, så egentlig 6), 8 heeler i ps, tre dobbel skru kast, masse løpeturn og tre skru, bra twobasedserie med dobbel ned, og kul pyramide! Når man legger det sammen sånn syntes jeg selv vi kjørte en bra rutine med bra skills. Og jeg gleder meg veldig mot NM oppkjøring nå, hvor alt skal steppes opp. Det blir bra!

ILMT ♥
)

Super Star - Eiker Open 2012

1

Noen har lagt merke til det alt, mange ikke, men på Eiker så var jeg med på Superstar på matta også! Det viste seg at Fenja ikke fikk stille pga noe med at hun ikke har bodd her lenge nok, så på torsdag kveld fikk jeg melding av Eva om jeg kunne steppe inn og kjøre. Jeg var ikke så vanskelig å be, har egentlig håpet litt hele sesongen på å få vært med de, digger rutinen, så jeg svarte ja med en gang. Så på fredag trente jeg med stuntegruppen min i to og en halv time, lærte dans, stunteserier og tellinger og på lørdag på selve konkurransedagen satte de meg inn blandt resten. Første gang jeg kjørte ropet var forresten på selve matta. Det hadde jeg glemt å lære meg, men jeg har sett så mye på de på treninger så jeg husket det heligvis!

Og det var så utrolig morsomt å stille med dem. Det ble en lang og slitsom dag når jeg plutselig fikk enda en rutine å tenke på, men gikk så fint når det bare er gøy. Var litt usikker på plassering og rekkefølge til tider, men jeg syntes jeg klarte meg bra? Syntes det var utrolig bra kjørt av alle sammen og bra jobbet. Særlig av stuntegruppen min, de fikk en ny sidebase dagen før konkurransen og jobbet dødsbra alle sammen noe som resulterer i at vi står på alt. Det vil ikke jeg si er så dårlig altså!

Haha, legg forresten merke til meg når pyramiden faller, får Yasmin i huset og ligger på matten og loker. Kom meg ikke opp igjen fordi hun stod på håret mitt, hahaha!
Men var utrolig morsomt, liker å være litt All Female en gang iblandt ♥


I tilfelle noen skulle lure på hvor jeg står er jeg sidebase i ropet på gruppen til venstre. I åpningen er hun hun på rekken bak som tar opp hodet alt for tidlig og kjører en superstygg flikk, deretter er jeg sidebase på gruppen nest til venstre, og så er det bare å følge med. Om du blander meg med resten av blondinene på laget finner du meg igjen når jeg ligger og ruller på matta på 2.55. 

Pee wee konkurranse 10.10.12

6

Bare en uke for sent, men ellers bra. Har vært lite aktivitet her den siste uka, mye som skjer når det blandt annet er Eiker om kun en uke. Og forrige helg var jeg på Pee Wee konkurranse sammen med Frida og så på de søte små som vil ta over for oss om noen år. Veldgi koselig og morsomt å være med på, var så søte og flinke alle sammen!Syns dette bildet er så koselig!

Ble et fryktelig stort bilde det her, men la gå. Jeg og Marthe fant oss en søt liten Starlets, lille maskoten vår. Vi kaster ut Iselin også kan hun her fly. Neida, men hun var virkelig verdens søteste! Ville ta henne med meg hjem.

Jeg har lagt ut resten av bildene på face, tror de fleste av dere får sett de >HER<

Bilder fra Jamfest

8

Okei, dere ba om det, så her kommer det mange bilder! Men jeg deler det i to, så første del kommer nå, også kommer det mer senere. Blir så sinnssykt langt innlegg!

Pene, pene starlets ♥

2. plass til Super Star!! Wuuui
Ååå, jeg vil tilbake. FOR en herlig konkurranse ♥♥♥
Kommer flere bilder snaart! 

Jamfest 2012

5

Flere har dere har vel kanskje fått med dere at mange fra Lakers tok turen over til Liverpool og England denne helgen for å delta på Jamfest? Og selvfølgelig var jeg en av de som ble med, og jeg må si at det helt klart er en av de aller beste konkurransene mine jeg har vært med på. Og for første gang jeg har vært med på å få gull, og ikke bare ett men to gull!! På begge gs'ene mine. Kommer mer om det og filmer fra alle de fem rutinene jeg var med på. Det ble også tatt over 500 bilder med mitt kamera. Men det tar dessverre litt lang tid før jeg får lagt de ut, for Frida har kameraet mitt og jeg får ikke fått det tilbake før på Summer Open på lørdag.
Uansett, det var en helt sinnssykt tur og jeg hadde det supert. Sitter igjen med masse gode minner ♥ Siden jeg ikke har noen egne bilder enda kan jeg legge ut noen av de jeg har blitt tagget i på facebook så langt. Kommer masse mer, Stian var flink og tok masse fine bilder med mitt kamera!NM 2012 - banketten

13


Kjole fra body touch og sko fra bianco.

De skoene her gjorde meg så sinnssykt høy. Jeg nærmet meg sikkert 180. med disse på. Også klarte jeg knapt å gå på dem pga de sykt høye helene, håper ingen merket det. Ehehe, det var det garantert.

Bildet er hentet fra facebook.


To søte snupper!

Verdens beste Frida ♥Sean og meg. Vet ikke om jeg har nevnt det før, men det er den amerikanske treneren vår som var der hele tiden før og under nm. Digger han! Og vi hadde "Sean and Maddie photoshoots" gjennom hele nm helgen, haha!"Vi har det DØDSBRAAA!" Vil kanskje ikke påstå at dette er den beste underholdningen, men.. De hadde kule lys hvertfall.Fire supersøte jenter, liker dere!

Superstar babes!

Shining star snupper.Starlets ♥

Fint avslutningsbilde fra banketten. Selv om jeg ser ut som en breiflabb når jeg ler.
Jeg innser forresten nå hvor heftig mange bilder jeg tok på nm. Jeg vil ta vare på alle, men jeg syns de er så mye finere når de er redigerte, så jeg redigerer jo nesten alle sammen. Er jo ikke rart det tar lang tid, i tillegg til at jeg nesten aldri gidder eller har tid å sette meg ned å gjøre det fordi det er kjedelig. Hahah!

Var du fornøyd med banketten i år? 

Bilder fra NM 2012 - dag 1

12

Herrefred, jeg er så sinnssykt treg at det ikke skulle vært lov engang. To uker siden nm, og jeg har ikke postet noen bilder. Ganske teit med tanke på at jeg har redigert ferdig mye av bildene, og lagt ut ca halvparten på facebook. Men sent eller ikke, her er hvertfall bildene fra dag 1. Noen av de er hentet fra facebook.


Bildet er hentet fra facebook. Eneste som skjedde første dagen, på fredag var at jeg var kjempegira, glad, overivrig, og stoooka over å være på nm. Føltes helt uvirkelig nesten. Og jeg løp stort sett rundt overalt og hadde dårlig tid med å si hei til folk og se på alle de flinke ps folka. Bra dag! 

Bildet er hentet fra facebook. Multitasking mens vi fikser hår og sminken til Rikke da!Bildet er hentet fra facebook. 

Bildene er hentet fra facebook.  Bildet er hentet fra facebook.  Bildet er hentet fra facebook.  Alltid den gode følelsen etter en rutine ♥ 

Bildet er hentet fra facebook.  

Søte Anita som kom bort og ville ta bilde med meg, og sa at jeg var forbildet hennes. Søteste ♥ Utrolig koselig!Tok x-antall stygge bilder sammen med Alex, men jeg tror jeg skal spare dere for de. Eheh. 

Beskriver humøret mitt hele den helgen egentlig. Var veldig, veldig glad!

Har så mange flere bilder jeg egentlig kan legge ut. Men dere som er venn med meg på facebook får bare sjekke albumet mitt, for alt blir lagt ut der. Bilder fra banketten og dag to kommer. Forhåpentligvis om ikke så lenge. huff, jeg er så treig med ting altså! Men kommenter litt da, dere som fortsatt er inne og sjekker bloggen min. Så er det faktisk større sjangs for at jeg tar motet til meg og bare setter meg ned å gjør det litt før det har gått evigheter.
 
Hva syns du om bildene? 

SCL Shining Star nm 2012

10

Dette har helt klart vært den sykeste konkurransen jeg har vært med på noensinne. Det er den beste og vanskeligste rutinen jeg har vært med på siden jeg startet på cheerleading, den morsomste, feteste og den som har fått mest applaus fra publikum. Har heller aldri fått så mye skryt etter en rutine noen gang! Har vært så utrolig morsomt å gå rundt i den blå drakta denne helgen, og jeg er så ufattelig stolt over å kunne si at jeg går på et av norges beste coedlag. Shining star  kunne ikke tenke meg et bedre lag!

Er så utrolig fornøyd med innsatsen til alle på laget de siste ukene før nm. Eva var redd for at hun hadde laget for tøff rutine for oss, og det føltes så deilig å kunne bevise at det hadde hun ikke. Å vise at vi kan naile denne rutinen og få det til å se bra samtidig som vi smiler gjennom det hele. Absolutt alt var kanskje ikke 100% perfekt, men jeg er veldig fornøyd og koser meg hver gang jeg ser på video av rutinene våre.

SCL SHINING STAR 


Dag 1

Dag 2

Skal legge ut video av kick trippelen min, jeg. så alle kan se at jeg faktisk klarer det med tanke på at jeg på magisk vis klarte å faile på matta begge dagene (gikk fint på oppvarming nemlig). Må også skryte litt av turningen til folka, Camilla og jeg kom over flikk flakk sperra og begge kjørte, Tomas har lært seg skru, Iselin gjorde araber flikk salto og Aleks og Emilio kjørte utrolig bra turnserie! ME GUSTA


Hva syns du om rutinen vår på nm? 

Kommer masse flere innlegg om nm. Har sikkert 500 bilder jeg må gå gjennom og redigere. Siden jeg kom hjem har jeg tilbragt hvert ledige sekund med kjæresten (savnt han litt i helgen da, hehe) vært på trening, og resten har jeg vært syk. Men jeg lover at det kommer, bare litt senere enn planlagt!

Samlevideo fra Eiker Open 2011

4

Den videoen her har egentlig ligget ferdig i en uke nå, men youtube har hatt en trassuke og nektet å laste den opp. Men det funker nå, så her har dere en liten "samlefilm" av alle klippene jeg satt igjen med etter Eiker. Satt sammen fort og greit. Så håper dere liker den. Må også nevnes at jeg føler meg sykt kul som har en skrillex sang, lol. Selvom den blir litt slitsom i lengden.


SCL Superstars - Eiker 2011

16

Jeg har redigert en slags samlevideo fra Eiker som jeg egentlig hadde tenkt å legge ut nå før jeg stikker på trening. Men youtube bestemte seg for å være så treig som den aldri har vært før, så det rekker jeg ikke, så den videoen får dere i morgen isteden.
Imens kan dere jo kose dere med video av Superstars, all female laget til lakers, fra Eiker. De startet ganske fra starten når denne sesongen begynte. Og jeg skal innrømme at jeg aldri trodde de kom til å bli så gode som de har blitt. De har imponert meg veldig hvertfall. Og jeg vet de kommer til å være enda bedre på nm, gled dere! De fikk bronse denne helgen - velfortjent ♥ 
Er de ikke flinke? 

Rutinen vår på Eiker x2

2

En litten bedre video fra rutinen vår på eiker. Litt nærmere og litt bedre kvalitet, annbefaler å se i HD. Fikk dessverre ikke med hele ropet (må lære opp mamma litt mer i bruk av speilrefleks, hihi), så dere får ikke sett de awesome 1-1-1'ene våre. Men resten er der. Åh, jeg får fortsatt frysninger når jeg ser den siste pyramiden. DET VAR SÅ GØY ♥♥

Er det video av rutinen deres noe sted? Link, så skal jeg se på!

Stunting med Nora og Malin!

2

Som nevnt i forrige innlegg, stunter vi Lakerspusene litt med Malin og Nora fra htc Angels. De hadde spurt på forhånd om de kunne få stunte litt med oss på Eiker, og sa de hadde så lyst.. Eller om det var vi som sa det, husker jeg faktisk ikke helt. Men de var hvertfall kjempeflinke og kjempesøte. Jeg tror de fikk prøve noe nytt begge to og håper de hadde det gøy. Satte sammen en liten video til dere fra det. Here you go ♥

Bilder fra Eiker Open!

7Stuntet med to supersøte jenter fra HTC Angels - Malin og Nora. Vi hadde snakket litt med de på forhånd og avtalt litt stunting etter vi hadde kjørt rutinen. Og de var så flinke. Syns det var utrolig morsomt å se noen som er så glad i cheerleading få prøve det de vil. Nora gjorde en superjobb som base og tok imot heel dobbel og greier på Ida. Og Malin gjorde to og en halv twist fra prep, og framlengs salto fra prep!

De var kjempesøte og kjempeflinke begge to. Jeg ble kjempeimponert ♥ Jeg har film fra det som jeg skal sette sammen og legge ut. Men jeg vil gjøre det litt ordentlig, så da tar det litt lengre tid.

Hedda sov forresten hos meg i helgen. Hun kommer fra polarsirkelen cheerteam i Bodø, og reiser land og dtrand bare for å få dratt på Eiker. Så hun sov hos meg - igjen. Slik som hun gjorde i mai når the ultimate cheercamp var. Var superkoselig å se henne igjen og ha henne på besøk!
Hun måtte også prøve drakten min, sjekk så fin hun var i den, a! Tror hun har en liten drøm om å gå på shining, hihi.


Dag to på Eiker. Da tok jeg og Hedda tog i en time for å komme fram. Var faktisk overraskende gøy å toge seg frem.

Tok dessverre ikke så mange bilder andre dagen, ble mer filming og følge med på juniorene som var sååå flinke. Også chilla jeg med Hedda, Håkon og verdens søteste Andrè. Hadde en superduper dag. Legger med en liten video av shooting star, ett av juniorene våre - de gjorde en super jobb!

Kommer flere videoer senere. Stay Tuned!
Hadde du det bra på Eiker Open? Hvilken plassering fikk deres lag?

Rutinen vår på Eiker - SCL

6

OMG. Eiker Open 2011 med Lakers var bare helt sykt. Det er noe av det morsomste jeg har vært med på på veldig lenge. Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte. Føler jeg har sagt det meste samtidig som jeg fortsatt har masse å si. Vi har hvertfall jobbet sykt hardt de siste månedene for å få dette showet til å sitte, og for å få det til å sitte så bra som det har gjorde. 

Jeg var ikke nervøs i det hele tatt før vi skulle utpå, jeg gledet meg så sykt og kunne nesten ikke vente. Jeg gledet meg sånn til å gå ut dit å vise hvor flinke vi har blitt, hva vi hadde jobbet med og hvilken fantastisk rutine Eva har hatt sammen til oss. Har evig mye å takke Eva for, hun er så fantastisk trener. Er også navnet hennes vi sier idet vi går utpå matten.

Jeg er utrolig stolt av laget mitt, og utrolig stolt over å gå på Shining Star ♥ Åh, jeg er heldig!


Hvis noen skulle lure på hvor jeg er, så starter jeg som 2.etg i chanten helt til høyre, tar kick dobbel i åpningen, er base på toss også får dere bare følge med på hvor jeg rusler rundt. Også er jeg centerpoint i dansen - kult!

Shining star - the best stars!

5

Eiker Open var fantastisk ♥
Say no more.. Kommer bilder, filmer og det som er i morgen. Nå skal jeg ta kvelden etter en fantastisk helg i drammen!

Rutinene vår på nm 2011 - gropu stunt!

4

Da var endelig nettet tilbake. Så kommer disse innleggene nå!

Jeg starter som flyer.

Har ikke så veldig mye å si om hvordan det gikk med gs'en. Vi kjørte forholdsvis bra begge dagene, litt bedre tic up til heel på lørdagen og doblene mine var bedre da, men det har ikke ikke video av. Før scorp delen min skulle vi egentlig gjøre tic toc, men vi datt i den på lørdagen og tullet litt på oppvarmingen, så vi gjorde den om nesten rett før vi gikk ut på matten! I tillegg så tullet ikke Marie i delen sin første dagen.
Vi kom videre til søndagen, noe som vil si at vi slo ca halvparten av gs'ene og det var det som var målet vårt! Så vi er fornøyde. Vi slo til og med gs'en til treneren vår på lørdagen. Ble en 7. plass til slutt.


Videoen konverteres, kommer opp snart.
Juniorene. Åh, de skal ha mye creds, for de har ikke fått øvd mye på showet sitt. Og de måtte bytte hele ene stunteserien på torsdagen før nm, når Emilie skulle gjøre 180 til prep og twiste ned isteden! Videoen er fra søndagen, så de kom videre. Kjørte mye bedre på lørdagen de og, uten fall i scorpdelen. De endte opp på en 9. plass tror jeg.

Rutinen vår på nm 2011!

14

For dere som ikke var der for å se det, tenkte jeg at jeg kunne legge ut video av rutingen vår på nm. Legger ut både fra oppvarmingen og fra vi stod ute på matten, fordi a-framen ikke stod ute på matten og fordi dobbeltwisten min var mye penere under oppvarmingen.

Er også noe jeg må få sagt/forklart før dere ser. Og det er at dette var første konkurransen for over halve laget, så de var mildt sagt shitnervøse. Dette var min femte konkurranse, så jeg slapp heldigvis unna den værste nervøsiteten. Det gjorde at alt ikke gikk så bra som vi skulle ønske. Men vi hadde i utgangspunktet et bra show, som alle har klart å stå på før!
Dersom dere skulle lure på hvor jeg er, så turner jeg helt i starten (mamma fikk ikke filmet det ordentlig, men jeg gjorde araber tempi), er i midten på rop og hopp, til høyre i heel delen, og midten i scorpdelen og dans. 

Som dere ser så gikk det ikke så supert ute på matten, har kjørt mye bedre på treninger og generalprøver. Men det var mye takket være nervøsiteten. Haha, er litt morsomt 1.40, hvor jeg er den eneste som står igjen og dobler ned, uff. Jeg er ikke sikker på hvilket plass vi kom på, men vi kvalifiserte oss dessverre ikke til søndagen. hadde det ikke vært for fallene våre, så hadde vi kommet videre. Jaja, det kommer flere konkurranser!

Hvordan gjorde laget ditt det på nm?

NM i cheerleading og cheerdance 2011 - the time of my life!

16

Helgen har vært forferdelig hektisk, stressende og utrolig herlig! Absolutt null tid til pc, eller kontakt med folk utenom cheerverdenen. Alt har gått i ett siden jeg stod opp lørdag morgen fram til vi dro hjem etter premieutdelingen søndag kveld. Det har virkelig vært en fantastisk helg.

Har masse bilder til dere, så skriver litt underveis:

Disse jentene, pluss Thea og Catharina kom jeg på rom med. Var veldig, veldig koselig. Vi sov sammen på hemsen alle seks begge nettene. Vi hadde forresten tatt med oss sick mye mat! Var egentlig veldig heldig med det når vi ikke fikk frokost på søndagen!

Trøtte morratryner ♥ søte!

Virkelig verdens søteste!

I disse hyttene bodde vi. Fikk ikke tatt ordentlig bilde av hele hytteområdet, men det var stoort! Var som en liten cheertown, der hvor allt går rundt i drakt og sløyfer hele dagen, og tar bilder av hverandre ute i heel og scorp.Var to veldig søte som lånte kameraet mitt i en halvtime og ga meg masse fine bilder å legge ut ♥

Flinke juniorene våre!!!! Emilie som står i scorp.

Og her er fellesen til junior, de kjørte et supert show!
Jeg lekte forresten skikkelig trener for dem (er forsåvidt halvveis trener for de en gang iblandt da, hehe), og var med dem under oppvarmingen, fulgte dem inn på matten og løp ut med dem etterpå, akkurat som en trener. Hahah, gøygøy! Trener for en time :DD

Søte Sofie!Så var det vår tur til å gå til oppvarmingen. Uh, da hadde jeg sommerfugler i magen! Viser video i morgen, og forteller mer om det da, samme med gs'en vår og juniorene!

Thumbs up!

Alle pyntet og klare for bankett! Som jeg og Thea kom en halvtime for sent til og fikk egentlig ikke plass, så vi satte oss på hjørnet av bordet der Frida satt, det blei trangt.

Også var Admiral P der og hadde minikonsert, ikke akkurat samme som i fjor da A1 var der. Resten av banketten  var egentlig ganske skuffende og, ekkel mat som var tørr smakte bæ** (litt fordi jeg er så kresen på mat og, da), det var ikke dessert og hele greia var ferdig på to-tre timer.. Ja

Søte theamin!
Jeg glemte å få noen til å ta bilde av hvordan jeg så ut på bankette, da. Men jeg valgte den røde kjolen, som fikk så og si like mange "stemmer" som den hvite. Burde nesten tatt bilde av det, når det var hele 71 (!!!) stykker som hadde tatt seg tiden og kommentert på det innlegget. Det er kommentarrekord på et innlegg som ikke var en konkurranse. Thanku!Thea er sick myk. Dette her er helt uten å ha tøyd, på flere uker faktisk!! Hun klarer faktisk deadly hvis hun tøyer nok, skulle seriøst vært flyer, hun.

Jentene minee ♥♥

Så var det tid for premieutdeling!!!
Må spesielt gratulere SCL Starlets med en 2. plass, NRC Tigers Senior Coed Elite med 2. plass, NRC Tigers Junior Elite med en 1. plass (!!!), Sirens Senior Elite (riktig?) med en 1. plass, og som alle skal videre til EM!!!
Og ikke minst SCL Shining Star med 3. plass og Eagles Flying Higher med en 3. plass. Veldig fortjent alle sammen, GRATULERER ♥♥

Også Tigers som vant fair play prisen! Ingen annen klubb fortjente den like mye som tigerene!

Etter premieutdelingen var det egentlig på tide å dra, men først måtte vi ha en liten shoot med Lotte.

Ahw, jeg er så UTROLIG glad i dere alle tre ♥♥

Det der er shæsten min, vet du det?

Så var det dessverre på tide å sette seg i bilen og ta turen hjem igjen. Utrolig trist, var i emohumør den første halvtimen fordi jeg absolutt ikke ville dra derfra. Men etter det ble det stemning i bilen; Plutselig, helt ut av det blå, brøt Marie, Thea og jeg ut i tidenes største latterkrampe. Aner ikke hva det begynte med, men det fortsatte med at alle hadde så stygg latter at vi bare begynte å le enda mer. Holdt på i en halvtime, tuller ikke. Gud, jeg ble støl i magen!

Må jo selvfølgelig komme med noen klisjèord på slutten her; Dette har vært en helt fantastisk helg, virkelig minner for livet! Jeg har møtt mange gamle kjente, og noen nye. Var også noen søte blogglesere som kom bort - det er koselig det. Blir såå glad. Dere seahawksjentene må vite at dere er utrolig søte!
En hel helg hvor det er non stop cheerleading og jeg kan gjøre det jeg elsker dagen gjennom - det er livet, det. Kan faktisk ikke bli bedre. Helgen med twistersjentene mine har kort sagt vært helt suuuuuper ♥

Hvordan var NM for deg?

Fremme på Brunstad

14Etter noe som skulle vært to timer i bil, men som endte opp med fire timer (kjørte fram og tilbake i tønsberg hvertfall fem ganger, og rundt samme rundkjøringen seks ganger. Jeez!), har vi endelig kommet oss til Brunstad, funnet rommet vårt, hilst på noen herlige mennesker og er i full gang med å lage tomatsuppe til kveldsmat. Har ikke annet å si enn at jeg er i himmelen akkurat nå.
   Men i kveld skal sløyfene gjøres ferdig, for vi skal være på matten klokken elleve(?) i morgen. Såe, jeg sier natta til alle dere mennesker som skulle sitte der hjemme i sofaen deres, eller i deres egen leilighet her på Brunstad. NATTA! ♥

Eiker Open - Dag 2

12

Først må jeg bare si en ting;
Herlighet, jeg hadde ny besøksrekord i går. Fikk nesten helt sjokk når jeg sjekket statestikken og det stod 310 besøkende. Det er jo sinnsyke mange folk, og jeg syns det er sinnsykt gøy. Takk dere!

Kameraet var med andre dagen på Eiker og, men ble ikke like mye brukt som dagen før. Men litt bilder ble det såklart. Og som jeg sa i går, si ifra hvis dere husker navnet på de forskjellige lagene og gs'ene, for jeg husker ikke alle de forskjellige, bare klubbnavnene.

Marti hadde blitt med og, for som jeg sa så syntes hun at cheerleading er så sinnsykt kult! HEHEHEHEHE.

Super Crew Lakers under åpningssermonien.

Århus Tigers hadde tatt seg turen fra Danmark, og imponerte meg veldig. kjempeflinke. Utrolig bra at det kommer noen lag fra andre lag og, var også noen ps folk fra tyskland der.

Åsane Seahawks hadde tatt med seg egen maskott, utrolig kult!

Super Crew Lakers Kine som flyer.

Super Crew Lakers Starlets. Rikke som står i deadly.NRC Tigers Elite


NRC Tigers
ECT Eagles
NRC Tigers.
Ringa rundt Frida som ikke så meg :(((


Etter premieutdelingen gikk vi litt rundt og sa hadet til folk før vi gikk ut og ventet på å bli henta.


Elsker å være på konkurranser, er så utrolig koselig, sosialt og ikke minst vanvittig inspirerende. Treningslysten bare vokser og vokser, man gleder seg sykt til neste trening og får lyst til å gi alt og klare alt. Man får også masse ideer til hvordan det nye showet kan se ut. Forskjellige stunts man må prøve ut, overganger og motions man må ta med.

Det er synd at neste konkurranse ikke er før til nm, som er i mars. Men men, den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Det skal være helt klart, for til nm kommer jeg til å være frisk!
Fler enn meg som ble litt inpsirert av å være på Eiker?

Bilder fra Eiker Open - dag 1

10

Har hatt en helt super helg, den har vært helt awesome og jeg har kost meg kjempemasse. Non stop cheerleading hele dagen i to dager, kan det bli bedre?

Som jeg sa, så skulle jeg ta masse bilder - og det har jeg gjort. Så her er bildene fra lørdagen, da det var juniorene som konkurrerte.

Dette er ikke alle lagene.


Mange av bildene jeg tok mens lagene kjørte ble dessverre kjempedårlige, så jeg har tatt noen av de som var brukelige. Jeg husker heller ikke hva alle lagene heter, utenom klubbnavnet. Så hvis du vet det, så si ifra så kan jeg skrive det på :)

ECT Eagles
Ida som flyer der, hun har blitt helt sinnsykt flink. Satt der med haka nedpå låra mens hun tok en kjempefin scorp, doble twister og det som er. Fliiiink!Viqueens

OCT Galaxy

Eagles Muuuums. Mammaene hadde et lite cheerdanceshow, sinnsykt bra!

Charmers

Viqueens

Charmers EnchantedNRC Tirgers EliteIdaaaa!Shortsen hadde glidd opp litt, hihi :)

Også de supersøte jentene som jeg skrev om tidligere!

Maiken og Emilie.
Og til deg som lurte, ja jeg møtte emilie aka voe der. Blir like overrasket hver gang, over at hun husker meg og alltid kommer bort til meg for å snakke. Utrolig koselig! Og ja, hun jenta som var med de andre jentene, er venninna til voe.

Var også utrolig koselig med dere som kom bort til meg å sa at dere leste bloggen min osv, dere aner ikke hvor glad jeg blir. Dere er så søte. Hihi.

Også må jeg si gratulerer til alle lagene med plasseringene i dag, og gratulerer til bestefar som har bursdag i dag. Resten av bildene kommer i morgen, for nå skal jeg legge meg. Skole i morra vettu, NATTA!
Hvordan syntes du det var på Eiker?

Bilder fra Summer Open!

11

Som sagt, var dagen i går helt awesome, fantistisk, morsom og helt BEST!
Jeg koste meg så utrolig mye og møtte så mange koselige mennesker. Det er litt synd at det er så få konkurranser i løpet av året, for det er så utrolig morsomt. Nå gleder jeg meg bare enda mer til Eiker igjen.

Det var også noen som kom bort til meg og sa at dem leste bloggen min og sånn. Skjedde fler ganger faktisk. Det setter jeg utrolig pris på, selvom det kanskje ikke virket helt sånn. Ene gangen var det to jenter som kom bort og sa det til meg. Akkurat da jeg var i farta et eller annet sted, så jeg ble litt "overrasket". I tilegg til at det var første gangen det noen gang hadde skjedd, så jeg visste ikke hva jeg skulle si. Så alt jeg fikk ut var "så koselig da". Max driti ut. Så beklager til dere to, var virkelig ikke meningen å virke overlegen ellernoe. Skal være mer forberedt neste gang, eller hva det heter :-)

Uansett, her er bilder fra i går:

Under oppvarningen.


Kristine er lite gangster da!


Fra åpningssermonien.


Sløyfa til Theea.


ECT Eagels. De var så flinke og kjørte mer eller mindre feilfritt :-)


NRC Tigers Jr. Elite.


Charmers Enchanted. Med søte Martine i midten!
Ingrid og Marie.


Catharina. Flinka! :-)


Se så søte a!

Kristineee. ♥


Aw, Victoria er så søt! Og etter Jeanette's egne ord, så ser hun ut som en ape - noe som hun ikke gjør!

Bestevennklem etter å ha fått tildelt 3. plass!


Den er lite fin da?


Ser ut som Rikke driver med noe helt annet, haha!


Jeg kjøpte meg tre nye sløyfer..

.. Og tre nye shortser.

Så sa man hadet til kulingene fra Eagels en siste gang før man dro hjem.

Evig pointe problem..

Se så fin scorp og dobbelthake Thea har a ♥

Det var noen bilder ut av nesten 500. Og hvis noen lurte, så er jeg sykt støl etter i går. Men det var verdt det, mer enn verdt det. Dagen i går var på grensa til å være like bra som nm helga var, og nm var BRA!
Jeg kommer hvertfall til å ha mange fine minner derfra i lang tid framover.

Fler enn meg som gleder seg til Eiker?

3. PLASS PÅ SUMMER OPEN!

9

Nå er jeg vel hjemme etter en utrolig bra dag!
Jeg har møtt mange koselig mennesker, og hatt det helt supert. Og på toppen av det hele stakk gs'en vår avgårde meg 3. plass!!!!!!!!!!!!!!
Du kan jo tro vi var glade eller?

Tror nesten aldri jeg har vært så glad i hele mitt liv. Det er en følelse som er umulig å beskrive. Jeg er så glad i gs'en min ♥♥

Nå skal jeg begynne å gå gjennom alle bildene som ble tatt i dag. Tror ikke jeg legger det ut i dag, for det ble tatt nesten 500 bilder, så jeg rekker ikke gå gjennom alle. I tilegg til at Thea er her og skal overnatte og at jeg må spise middag - haha! Jeg legger hvertfall ut en liten videosnutt senere i kveld, og rutinen kommer når camilla har lastet den opp på youtube.

BLOGGES!

,