KAMERAET MITT!

20

Leser - "Du, hva slags kamera, hvilken modell har du? :)"

Jeg har Canon Eos 550D, hadde lenge ønsket meg speilrefleks og fikk den til konfirmasjonen min. Jeg er utrolig fornøyd med det. Virkelig, kunne ikke vært bedre.

Man kan også filme med kameraet, noe jeg var superhappy for med en gang jeg fikk det, og tenkte at "nå skal det bli masse videoblogger!". Men jeg har et lite problem med at jeg ikke får lagt i filene inn i movie maker, så jeg får ikke redigert dem. Noe som er veldig dumt, for den filmer i HD så kvaliteten er super!


Jeg er ikke helt sikker på hvordan man sier hva linsa heter, noen som kan forklare meg det? Linsa jeg har er hverfall sykt lang, men det betyr jo bare super zoom. Har også en annen linse (som egentlig er pappa sin) som er mye bedre å ta makrobilder med.

Noen bilder som er tatt med kameraet:

(Bildet er mye finere uten vannmerke)

Jeg er altså veldig fornødy med kameraet, det tar helt supre bilder! Det eneste er at det er veldig dyrt. Selve kameraet koster 7000 kr, og linsene jeg har koster 3000 kr og 4000 kr. Så jeg er veldig redd for det, med tanke på at det er verdt mer enn meg. Så hvis du er på jakt etter nytt kamera, så vil jeg annbefale dette!

Hvilket kamera har du?

,