To selvportretter

9


Begge bildene er tatt av Håkon Johnsbråten i fotoklassen til en oppgave // begge er redigert av meg. 

Jeg imponerer stadig som en aktiv, førsteklasses blogger! Men jeg har så mye å styre med om dagen at bare tanken på alt gjør meg utslitt. Men jeg har fått det til så langt, og hardt arbeid har gitt meg resultater om 6'ere på prøver og foreldre på juniorlaget som skyter mye av engasjementet vårt og jobben jeg og Kristine gjør. Dette året kommer ikke til å bli lettere fremover, men det kommer til å være verdt det. Det vet jeg!


Hard work pays off! 

You are the icing on my cupcake

4








Baking time!

8



Jeg kan gjerne late som om vi er mesterbakere, men første gangen glemte vi sukker og måtte kaste røra og begynne på nytt. 

FOODDIARY

11









Noe som er blitt et kjent fenomen når jeg og Lise er sammen er at vi lager masse mat. Masse godt, og sunt som ser pent ut - også tar vi bilder av det. Oh yes. Jeg kunne faktisk ha laget egen matdagbok med alt (absolutt alt) vi spiser når vi er sammen. Alle disse er fra det siste døgnet egentlig, slang også med de røde pillene jeg går på fordi jeg er en syk dritt for øyeblikket.

Uansett. Hva syns du om bildene? 

Portrett - Rikke Vestby

6


Tatt av meg, til en foto oppgave i PTF.
Hva syns du om bildene?

Cupcake love!

11




Cupcakes er så søte! Til bursdagen min ønsker jeg meg mange søte cupcakes, noen som vil gi meg det?

Self portrait

13

Går og graver meg ned, jeg

5

Har alle hatt en fin dag? Så fint da. Er jo tross alt onsdag, midt i uka, skal jo smile og være glad, le med venner og kose seg, er jo en så fin dag. Regner med at dere alle har gjort det. Jeg derimot skal ta med meg furteblikket mitt, humøret som alle er så lei og subbe meg stakkarslig til trening for å være "dødsbra" der, blir bra det. Jada. Greit. Hadebra.

//Fotooppgave i PTF i dag

Everybody wants happiness, nobody wants pain, but you can't have a rainbow without a little rain

8











Til en oppgave vi hadde i foto der jeg valgte å ta vannbilder, leverte i går så får se om læreren gir det bra eller dårlig. Hva syntes du om dem?

En dag i oktober

6












Nå er offesielt høsten her for min del, ruslet rundt på skolen i ullsokker og strikkegenser og matchet med vintersko, dunjakke og ullskjerf. Jeg var klar for en kald morgen hvertfall. Så fort den kalde vintermorgenen ble borte var det ganske så koselig vær ute egentlig, fine farger og en koselig høststemning. Men uansett hvor koselig det kan se ut vil høsten alltid være ekkel og kald..

Portrett - Lise Sørensen

10




















Bildene er noen av de jeg skal bruke til en skoleoppgave som skal leveres nå rett etter høstferien, hvor vi skulle portrettere en person med bilder. 

In a world where you can be anything, be yourself

10


Ordentlig god frokost i dag! Namm

Søte cupcakes! Tok masse bilder av det, så kommer garantert fler.

Verdens fineste Lady ♥ Synd at jeg ikke tåler deg..





♥♥



Fikset nytt profilbilde til snuppa da, nesten 90 likes på tre kvarter. Just saying! haha

Hva syns du om bildene? 

You don't take a photograph ........ you make it

7



















Noen bilder som er tatt på skolen osv de siste ukene. Hva syns du?

Identitetsoppgave

10

Vi hadde visst frist på en fotooppgave i dag, som jeg da selvfølgelig hadde glemt å ta de bildene jeg trengte til. Så da fortet man seg til fotostudio, fikset bilder og satte sammen bildene fort og leverte. Ble ferdig med redigering og levering på 20 min, ikke dårlig. Haha. Vet ikke om jeg ble helt fornøyd, hadde planer om å lage den litt anderledes (de bildene jeg egentlig skulle bruke var det noen som slettet). Men det funker sikkert! Selve oppgaven var å sette sammen et bilde av noe som beskrev meg. Følte meg ganske dum da jeg helte ut hele sminkepungen og tok bilder av det.

Hva syns du om bildet?

Photoshop tutorial

5








I de tre siste timene på skolen i dag skulle vi sitte med tutorials og redigere i photoshop. Jeg kan ikke tenke meg en bedre måte å avslutte uken på, jeg har vært klar for helg i flere dager. Uansett, jeg gjorde ikke noe kompliserte greier. Men syns den øyenskyggegreia ble litt fancy. 

Hva syns du om bildene?

PS: Pappa skaffet seg nettopp twitter, kun for å følge meg, Rikke og operasjonssentralen. I HELVETE #dør 

Dear 2012..

3

Fin desember!

6



Uæææ, tre dager til julaften. Føltes som det nettopp var 8. desember, jo. Skjønner ikke hvor tiden har dratt. Kanskje jeg har sovet meg gjennom siste uken. Jaja. Jeg skal hvertfall ture til besteforeldrene mine for å spise grøt, risgrøt, julekaker og hel masse andre ting jeg ikke liker. Blir koselig!
Ps, jeg har ikke et minste lille snev av julestemning, det er kjipt. Har du? 

Ice cream love

10

Lørdagsgodteriet mitt. Yummi ♥

Bokomslag - beverhjertet

17

Slik ble bokomslagene jeg og Rikke lagde av bildene etter fotoshooten, nå ser dere jo hvilke vi brukte som forside og. Sjangeren på boken min er krim, og Rikke sin er fantasy/vampyr/spenning-ish. Jeg ble egentlig veldig fornøyd med den. Ble veldig sånn jeg hadde forestilt meg. Vi får karakteren for de i morgen tror jeg, så får se hva læreren mener om det. Hvilke karakterer tror dere vi får? Hva syns du om de?
Laget av meg.Laget av Rikke

Stemningsbilde - 17 mai

4

Jeg blir alltid så glad av å se det bildet her. Fra en av de beste dagene jeg kan huske. 17. mai 2011 når jeg dro til Oslo med Rikke og Emilie, evig koselig å tilbringe en herlig solskinngsdag i Karl Johan ♥

Coffeelove!

5



Let the fairy in you fly!

6

Har hatt en veldig fin skoledag med foto, Lars Monsen, lyd og photoshoplek. Nå er det ikke lenge til jeg er ferdig, og da turer jeg rett til Lillestrøm for å møte folk, blir koselig. Så vi blogges i kveld, søte små. 
Hva syns du om bildet?

Du er unik

9

Hadde et mobbeprosjekt på skolen, hvor jeg så sjansen til å lage tidenes mest klisjeplakat. Med et klisjeportrettbilde, klisjeoverskrift og klisjeskrift. Got to love it, huh? 
Haha. Hva syns du?

Two things to aim at in life

2

Close ups

10



Noe av det jeg liker mest med media er når vi får utdelt hvert vårt kamera, en liten "oppgave" og skal gå ut og fotografere hele timen. Er så sykt gøy, og det er så åpent og vi får gjøre hva vi vil. I dag skulle vi ta nærbilder av noe rett utenfor skolen og få til fin komposisjon og egentlig bare ta et bilde vi selv syns er fint. Blir ikke så mye nærbilder, er tatt med et gammelt kamera med en dårlig standardlinse, så dette er det nærmeste vi kommer. Anyways, hva syns du om bildene? 







Ey kids, don't smoke

8





Haha, lok på skolen i dag. Skulle ta bilder til en journalistsakgreieting. Jeg endte opp med disse bildene, tatt kjapt med iphonen og redigert i photoshop. Tycks?

Ett bilde - to årstider

11



Lek i photoshop

9

Foto på skolen

10

Jeg chillern på skolen for tiden. Har hatt foto igjen i dag, og nok en gang fått oppgaven "gå ut og ta et bilde du syns er fint - kom inn og rediger", noe som igrunn er ganske greit. Selv om det ikke er lett å komme på noe å ta bilde av. Anyways, dette var det jeg fikk ut av denne timen. Hvilket bilde likte du best?
Tatt av Rikke // Redigert av meg

Første dag med foto!

17
Vi hadde første dagen i dag på media hvor vi skulle lære litt mer innen foto. Eller, lærte i grunn ikke noe særlig, så for det meste på bilder tidligere elever som hadde foto til fordypning hadde tatt. Så skulle vi gå ut og ta random bilder vi syntes var fine. Og vise det fineste til klassen, noe vi ikke rakk siden vi sluttet tidlig i dag. Men hvertfall, jeg og Rikke "delte" kamera, fordi vi ville, og tok en hel masse bilder. Tenkte jeg kunne legge ut noen av dem, noen er tatt av Rikke, noen er tatt av meg. Men jeg har redigert alle.

Er ikke superbra bilder, var første gang vi hadde foto og har jo ikke lært noe enda. Og er superraskt redigert, sånn typ et halvt minutt på hver. Anyways, siden vi skulle velge ett bilde.. Hvilket bilde syns du var finest?





















Quote of the day!

7


Bildet er tatt av Mads / / Redigert av meg
Hva syns du om bildet? 

Live Love Laugh!

9

Hadde en genial idè om at å skrive "Live Love Laugh" i photoscape, printe ut og sette i en ramme ville bli veldig fint. Vel, jeg hadde rett. Syns den ble veldig søt i hyllen over skrivebordet ved siden av parfymene mine ♥








What is the clock?

7





Var ikke den klokken søøøøt?

Moments of randomness

4


Testshot, testshot... 1, 2.. 1, 2...

HALLA

Mårn du, her ser jeg ut som en dum, bleik, blond, bimbo... Me gusta?

The haaaair.. So fluffeyh!

It's tha modelpoooooose.. lol



Mårn, ja.. Kjækken!


En random sang til et random innlegg fordi jeg syns den er fin - like fin som deg!

Hva gjør dere i dag da?

Slush it!

6










Sminkedokka <3<3<3

Istad var jeg så godtesyk, og hadde mest lyst til å proppe i meg alt vi hadde av is og potetgull. Men så slo frøken fornuft til og fant ut at jeg skulle prøve noe nytt. Sånn som veldig mange andre er jeg veldig glad i isbiter og fikk den geniale ideen om å blande det sammen med litt saft og kalle det for slush. Det var overrraskende nok veldig godt, og det suget etter noe søtt og usunt er borte. Gjett om jeg skal lage det neste gang jeg får lyst til å spise noe jeg egentlig ikke burde spise på ukedagene!

 Hva syns du om bildene?

When I jump out of a plain 14000 feet above the ground, I put my epicface on!

3
























Quote of the day!

1

Mai - måneden som var!

8

Denne måneden må jeg si at har gått fort. Tanken om at det allerede var Mai hadde ikke tid til å synke ordentlig inn før det var blitt Juni. Føler fortsatt at vi er tidlig i året 2011, midt i vårmånedene hvor trærne fortsatt holder på å bli grønne, blomstene begynner å spire og fuglene kommer tilbake fra sydenferie. Men nei, vi er allerede halvveis i året og begynner på sommermånedene nå. Skolen er vi snart ferdig med, og om tre uker er det sommerferie med grilling, bading, sene kvelden og sommerstemning.

Ikke at jeg klager det minste, elsker at det er sommer og det gir meg en herlig god følelse i både kropp og sinn - men det har gått så himla fort at jeg knapt har rukket å få det med meg. Men hvertfall, sier hallo til herlige sommer-junimåneden og hadet til Mai. Her er en liten oppsummering i bilder jeg har tatt denne måneden. Selvom måneden virker speedet opp har den vært forferdelig koselig ♥ den beste dagen var helt klart 17. mai. Sitter igjen med gode minner!

Hvordan har Mai måneden vært for deg?































Klassetur i Norges koseligste by!

5

I går var vi i Oslo med klassen, eller vi kjørte buss sammen før alle gikk hvert til sitt og jeg ikke så de noe mer den dagen. Untatt Rikke da, som jeg tilbringte dagen med. Var veldig koselig. Gikk litt på Aker Brygge før vi tok trikken (var nemlig ikke alle som var smarte nok til å ta trikken) videre til Carl Johan hvor vi surra rundt litt og spiste på peppes. Minte meg veldig om 17. mai. Det eneste som manglet var litt fler Norske flagg, mer musikk og barnetog. Men været og stemningen var alltid på plass.











Sykt fancy prøverom inne på Monki, tror vi var der inne en halvtime bare for å leke i speilene - er så gøy når man danser og det ser ut som en rekke på 20 personer som danser likt!





Kan noen si babes?!








Som jeg har sagt før, er veldig mye fælt som skjer i Oslo som absolutt ikke burde skje. Men det er en sykt koselig by, må nærmest være Norges koseligste utenom Fredrikstad. Koser meg sånn hver gang jeg er der. Og da blir det bare enda bedre når det er Rikke beste jeg er der med ♥
Flere som syns det er koselig å være i Oslo?

Every day of our lives we are on the verge of making those slight changes that would make all the difference

10










Pus er forresten 8 år i dag, gratulerer pusepus ♥












Noen bilder fra de to siste ukene, som av en eller annen grunn aldri ble lagt ut. Passet meg veldig bra å få redigert og postet de nå her jeg sitter med vond hals, vondt hode, snørrete nese og stygg hoste - Sånn det er når syke Lotte drikker av samme vannflaske som meg. Har vært sengeliggende de to siste dagene, og ikke fått trent i går dessverre, men jeg tror jeg skal være klar for oslotur og Tigertrening i morgen! Blir bra.

Hva syns du om bildene?
Btw, nå striper jeg håret blondere!

Behind the clouds is the sun still shining

10

Denne dagen har "bra dag" skrevet over hele seg. Vi er ferdig med alt som kalles skriftlig eksamen, jeg tror jeg gikk bra på begge - læreren leste norsk novella mi og sa den var veldig bra og Henrikke leste nynorsk kåseriet og lo seg nesten skakk. Så det ga meg en god følelse. I tilegg så er endelig sommerværet tilbake. Har vært veldig kaldt helt siden 17. mai, men i dag blir man grilla bare man setter foten utenfor døren. I tilegg til at det er trening og jeg er generellt bare glad i dag. Fintflottbraliker'e ♥

Fler som har en bra dag i dag?





17. mai feiring i hovedstaden!

11

Gratulerer med dagen alle sammen ♥ Håper alle sammen har hatt en fantastisk 17. mai med masse pøler, is, barnetog og kos. Det har hvertfall jeg!
Denne 17. mai hadde jeg ikke så veldig lyst til å være i lille Aurskog, det er så stille her, og så lite som skjer. Så Rikke og jeg bestemte oss for å ta med Emilie til Oslo for å se hvordan feiringen var der. Kan ikke si jeg angrer - var skikkelig kos der med ordentlig stemning, musikk, norske flagg og barnetog!











KONGEFAMILIEN!!!!!



















Åh, det siste bildet her er så stemning. Syns alle burde få seg en skikkelig 17. mai feiring i Oslo en gang, det var veldig bra. Og veldig, veldig koselig! Nå turer jeg videre til Rikke igjen for å grille med Martine, en perfekt avslutning på en bra dag!

Hvordan har din 17. mai vært?

The night walked down the sky, with the moon in her hand

5



Hva syns du om bildet?

Cause today is a good day!

8

Så langt har denne lørdagen vært veldig bra, med en tidlig lørdagstrening og jogging, masse grove rundstykker, solkrem og is. Herlig. Den skal bli enda bedre og, for jeg skal opp å aursmoen nå og møte Rikke og Håkon. Hva vi egentlig skal gjøre aner jeg ikke, bare chillen antakelig. Koos!

Hva skal du i dag?






Happily ever after starts here!

6



Uansett hvor dårlig humør jeg måtte være i, eller hvor dårlig dag jeg måtte ha - gjøre treningene med Tigers AF det mye bedre. Er så herlig på treninger, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg byttet. Gleder meg til hver eneste trening, og føler jeg gjør tingene bedre og bedre hver gang. I dag stod 360'ene, saltoen var høyere og kick twisten myye bedre og penere enn på onsdag. Det er awesome der. Har ikke ord for hvor mye jeg elsker cheerleading og hvor mye jeg elsker å gå på Tigers ♥

Hva er du glad for for tiden? 

To lie sometimes on the grass under the trees on a summers day, is by no means a waste of time

10



Hva syns du om bildet?

We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon

7



Hva syns du om bildet?

Fra pessimisst til optimist!

12

FOR en fin dag. Jeg følte det på meg allerede på morgenen i dag og dro på meg shortsen og møtte pappa i døråpningen, som lurte på om jeg virkelig skulle gå i "det der?!" Om det ikke kom til å bli kaldt. Men neida, det er jo grisevarmt ute i dag, mildt sagt. Men på tross av været har jeg vært i dritdårlig humør i hele dag, stod opp på feil bein, forsov meg og kom for sent til skolen, og da hjalp det ikke at dagen startet med to timer K&H - jeg hater kunst og håndverk..

Men nå er jeg i kjempehumør. Det er jo såå herlig ute i dag, jeg har trening og dagen kommer til å bli herlig ♥
Hvordan ser dagen din ut i dag?






P.S. Blogger jeg virkelig SÅ dårlig for tiden? Dere har jo sluttet å kommentere. Jeg ser at dere fortsatt er her.. Hmf

Skogstur med morsan!

8

Som jeg nevnte i går, gikk jeg og mamma tur på lørdag. En ganske så lang tur og. Vi kjørte bort til Haneborg, barneskolen jeg gikk på, og gikk videre derfra opp til Urskog fort og gjennom skogen ned igjen og tilbake. Utrolig koselig. Det var altså der jeg gikk på barneskole, og har tilbringt veeeldig mye tid der vi gikk i går. Var oppe på fortet og uti skogene der sikkert èn gang i uka når jeg gikk der, men etter at jeg begynte i 8. klasse så tror jeg ikke at jeg har vært der en eneste gang faktisk. Så var veldig rart å se igjen, men veldig moro og. Se hvor mye og hvor lite ting har forandret seg med årene.
Vi gikk en kjapp tur gjennom gamle skolegården og. Herregud, så mange minner ♥

Hva syns du om bildene?







































I thank you God, for this most amazing day

2



Hva syns du om bildet?

Ett bilde - to redigeringer

5

Okei, er verken noe spesielt bilde eller spesiell redigering. Er kun en liten forskjell på hvordan de er redigert med lys osv, er ikke store greiene. Men jeg klarte ikke helt bestemme meg for hvilket jeg likte best.
Hva syns du?






Ut og turne med Rikkepuus!

6










Nå tar jeg og Rikke oss turen opp til Aursmoen for å turne, stunte og tøye litt i finværet. Hvis noen av dere som bor her i Aurskog leser dette, bare å komme ♥

Hva er dine planer for dagen?

Let the rain wash away all the pain of yesterday!

7

Jeg tok meg en tur på Twisters treningen istad, siden det hadde vært en stund siden sist ville jeg ta meg en kjapp tur for å se hvordan de lå an med ting, osv. Skal ærlig si at det er veldig rart å være der igjen, med de folkene som jeg var veldig close med, og plutselig aldri så mer. Vet ikke helt hvordan jeg skal forholde meg til dem, hva jeg skal si eller hvordan jeg skal være. Vet ikke engang hva noen av de tenker om dette med lagbytte, siden ingen av de har sagt noe! Så jeg vet egentlig ikke om de er sure på meg, syntes det er bedre uten meg der, forstår meg, er bitre eller glad på mine vegne. Er litt vanskelig den der altså..

Hadde egentlig tatt med kameraet for å ta noen bilder, men jeg rakk bare å ta disse to bildene før det kom opp "Bytt batteripakke". Og jeg hadde ladet batteriet hele formiddagen.. Rart.






Hva syns du om bildene?

Good night, sleep tight

5

Jeg og pusi ville bare si god natt til dere alle. Sov godt og drøm søtt alle sammen ♥

Tror ikke jeg kommer til å få sove på en gos stund enda. Noe som er veldig rart med tanke på at jeg stod opp klokken fem på morgningen i dag og kun har sovet tre timer. Jaja, dere får kose dere på skolen i morgen alle sammen.. Det skal ikke jeg. 










På operaen med Pia!

4

Verken jeg eller Pia hadde vært på operaen før, jeg hadde knapt sett den når vi har kjørt forbi, så når vi alikvel var i Oslo bestemte vi oss for å ta oss en titt. Og det var skikkelig fint der altå! Heldig dere som kan dra dit ofte og bare slappe av på taket der, snakke, ta bilder, ha picik og gud veit hva folk finner på der oppe. Fint var det hvertfall 

Har du vært på operaen før?


Tok oss sikkert en time ellernoe for å finne fram til den åpningen. For isteden for å gå av på busstoppen og rett inn på Oslo S og videre til denne, gikk vi rundt mange store bygninger, opp en lang trapp, over en lang bro, gikk laaang bortover ved siden av veien for vi endelig kom fram.. Ca 200 m fra der vi startet.. Jah.

































Live well, laugh often, love much

11

Ingen tvil om at det er sommervær her i Aurskog i dag, og har vært det de siste ukene og. Det er jo som en varm Junidag, hvor man normalt ville ligget i sola hele dagen og slappet av, dratt ut å badet eller nyti at det var sommerferie. Er veldig rart å tenkte på at det faktisk bare er April enda, og at det fortsatt er to åneder til sommerferien starter. Men jeg klager for all del ikke. Betyr jo bare at vi har to ekstra måneder med sommer ♥

Er det sommer hos det i dag og?









l.o.v.e - that's what it is called

8


Canon 550D - tatt av meg

Hva syns du om bildet? 

Bildedryss fra Oslo!

5

































Haha, skal dette liksom være kunst?

Noe av det jeg liker så godt med Oslo, er alle de som tar med seg gitaren, fela eller ukulela si og setter jeg og spiller og synger. Lager så god stemning.






Jeg er helt in love med Oslo. Har vært der tre ganger siste uka, har storkost meg! Første gangen noensinne mamma har gått med på å la meg være der alene med venner - endelig overgikk argumentene mine hennes - så jeg har på følelsen at jeg kommer til å tilbringe mye tid i hovedstaden denne sommeren. Elsker å gå opp og ned Karl johan, på aker brygge og spise is. Yummi. Selvom det er mye negativt man kan si om Oslo, så er det utrolig fint der, hvis man ser bortifra alt annet. Hehe, jeg har heldigvis bare opplevd det positivt så langt.

Fler enn meg som liker å være i Oslo?

R E D I G E R I N G - FØR OG ETTER

13













Det er utrolig hvor lite som skal til for å få et ganske så kjedelig og random bilde til å bli fint. Bare å endre litt på lys, kontraster og farge kan bildet blir veldig fint. Dette er ikke de beste eksemplene, for jeg hadde ikke så mange originaler på pc'n og bruke. Slettet alle fra papirkurven.
Litt morsomt å se før og etter bildene.

Syns du jeg burde ha flere liknende innlegg framover?

i går!

12










Senere på dagen var det helt skyfri himmel, og!










Åh, i går var en fiin dag. Sol og fint vær, jeg satt ute og leste masse, slikket sol og nøt livet. Finfin dag ♥
I dag regner det, er småkjølig og jeg har ligget langflat oppå senga med vondt i ankelen. Og hvis jeg skal noe sted må jeg hoppe bortover på krykkene, kult skjønner du. I tilegg så gruer jeg meg til å finne ut av hva jeg kommer opp i til muntlien i morgen. Regner med at det blir tsk, dessverre.

Regner det hos deg i dag? 

Because I like to talk about random shit!

7

Åh, prøvde i hele går å få logget meg inn på blogg.no, men det kom bare teknisk feil. Så, jeg koste meg heller bare med... Huker faktisk ikke hva jeg gjorde i går, jeg. Untatt at jeg var hos Rikke. Husker knapt hva jeg har gjort i dag. Eller jo! Vi har fått igjen seks karakterer, nesten alle tentamnene, to foredrag og en stor innlevering. Kan si så mye som at jeg var kjempeskuffet over mange av dem - hvertfall matte, som jeg fikk en 5- på (derfor satser jeg på å kommer opp i matte til eksamen). Men rle derimot fikk en jeg 5+ på den stoooore oppgaven, og 6 på et ganske på improvisert foredrag. Haha.

Resten av dagen i dag skal gå til trening. Hadde siste all famele treningen på onsdag og neste er ikke før på mandag. Jeg blir så rastløs av å gå så mange dager uten å trene, så det skal bli bra å trene litt etterpå sammen med Rikke, Tine og Didrik(?).
Kameraet blir med, så vi blogges i kveld små barn ♥



Hadde enda ikke smakt på denne, så bestemte meg for at det var på tide nå. Og den smakte yumyum. Har aldri likt verken kaffe eller iskaffe, men nå de siste ukene bare etter jeg smakte tine sin liiiiker jeg det!
Liker du iskaffe?

Endelig er lysekronen oppe!

18

Ååe, sjekk ut hva pappa hadde hengt opp til jeg kom hjem fra trening i går, a! Er helt frelst, jeg ♥







Er den ikke nydelig?!

Cause today, is a good day!

8



I dag skal bli en fin dag ♥ Jeg bare vet det.

Innkjøp - litt smykker!

9









I dag har jeg vært og sett på gs uttaket til twisters, men jeg og Thea dro innover en time tidligere og gikk litt rundt på senteret først. Jeg stod lenge og lurte på om jeg skulle kjøpe meg disse smykkene eller solpudder. Men endte til slutt med å kjøpe smykkene og bestemte meg for å spare penger og kjøpe pudder fra glo minerals isteden. Ja, regnet med at det er noe alle lurte på.

Hva syns du om smykkene?

Tar meg en tur til cheerdrømmeland!

9

Det er virkelig ingenting annet som står i hodet på meg enn nm, pakking, nm, cheerleading, nm, nm og nm. Gleder meg så vilt at det skulle nesten ikke vært lov. Er egentlig ikke noe vits at jeg blogger nå heller. For alt jeg har å snakke om er nm, og at jeg drar i morgen!! Men syns bloggen trengte litt mer enn èn oppdatering i løpet av dagen. Jeg er superdupersliten, det er seint og så jeg skal ta kvelden nå. Og få en velfortjent god natts søvn. Jeg skal ligge og drømme om nm i natt. Skal inn i cheerdrømmeland ♥ Vil du bli med meg dit?

Thumbs doown for bathtubs!

8

Treningen i dag gikk veldig bra, så nå jeg er veldig lettet med tanke på at nm er på lørdag. Eneste som mangler er å få med turningen min, så det blir litt improvisering med den på nm. Blir første gangen jeg kjører med den når det ikke er plass i gymsalen vi trener i. Uansett, etter treningen var jeg helt død. Ikke at treningen var så hard, men jeg var utrolig sliten. Så jeg la meg ned i badekaret for å "slæffe'n" litt der, men etter fem-ti minutter døde jeg. Tror ikke bading er helt greia for meg, for jeg ble skikkelig svimmel og fikk vondt i hodet. Akkurat samme følelsen jeg fikk etter en tominutters dusj når jeg hadde kyssesyken! Haha. Neste gang blir det en god gammeldags dusj.



Men nå skal jeg legge meg. Er så trøtt at jeg dør snart, for tredje gang i dette innlegget. Natta søte mennesker ♥

Dagens fuck my life!

6

Det finnes ikke noe mer irriterende enn når du kommer hjem fra skolen og er kjempestressa, for du skal ta bussen om en time. Du hiver i deg litt mat, pakker bagen og kommer deg av sted til bussen i god tid, har en god følelse i kroppen når du vet at; i dag, rekker jeg bussen! Så står du på bussholderplassen i over ti min uten at det kommer noen buss, sender meling til hun som går på stasjonen før deg om ikke bussen kommer snart.. Og får til svar.... "Du vet at vi ikke skal ta bussen før klokken fire?"

Ååå, det var dagens fuck my life!






Jajaja, ser ut som en dass. I know.


Det er hvertfall kjempefint vårvær ute nå, kan trøste meg med det! Sorry evt skrivefeil, må løpe til bussen. For dere vet den ikke går før fire, sant?!
Har det noen gang skjedd deg?

Forresten, tusentusen takk for alle svar på forrige innlegget. Fikk helt sjokk når jeg så hvor mange kommentarer det ble! JEEZ. Den hvite kjolen har jeg kjøpt på finn.no av noen på fetsund.

I have a cat, he's kind of cute!

4







Pus er søt, ellerhva?

Spring is nature's way of saying, "Let's party!"

3








Forutenom at jeg har hatt ordentlig søndagsfølelse i hele dag, har jeg også hatt skikkelig vårfølelse. En følelse jeg helt klart kan venne meg til. Som jeg har nevnt er jeg veldig klar for vår nå, og etter den snøstormen her om dagen tror jeg faktisk at våren er det som kommer framover nå. Og jeg gleder meg veldig. Den dagen jeg kan bruke joggesko ute, skal jeg være fornøyd!

Hva syns du om bildene? Er du klar for vår?

JUST SOME RANDOM PHOTOS I LIKE!

9
































Foto// Meg.


Hvilket bilde likte du best?

Hvilket bilde liker du best?

10





Får ikke helt bestemt meg hvilket jeg liker best av disse to bildene. Syns egentlig det nederste er finest, men så er blåfargen på den øverste så fin. Det var faktisk så fin og blå himmelen var.
Hvilket likte du best?

I will give you a thousand eyes.. Or at least my eyes!

10

Jeg bladde nedover bloggen til carolinemaria nå og så ett innlegg jeg ikke har lagt merke til før; Denne hvor vi skal sende inn bilde av øynene våres, så skal hun lage video. Jeg har faktisk tatt en del bilder av øynene mine gjennom tiden, så da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne bli med.












Bli med HER du og!

Hva syns du om bildene?

The worst of the worst.. would be when there's no cookie left in the cookiejar

5









Dagens l©ªrdagsgodt ¢¾
Hva syns du om bildene?

Winter dies into the spring, to be born again in the autumn

5









Haha, jeg så nå at alle bildene er av sola og at de egentlig er ganske like. Menmen. Det får nå gå. Var en veldig fin solnedgang da. Prøvde forresten ut en litt "ny" måte å redigere dem på.
Hva syns du?

Åh, den herlige følelsen når du kjenner at våren er på vei!

6

Har vært litt mye av både trening og lekser de siste dagene nå. Ble ferdig med den store rle oppgaven, så jeg har hvertfall fått levert den. De siste dagene har jeg trent og i dag har jeg trent juniorlaget til twisters. Så bloggen har uteblitt litt dessverre. Men nok om det.

I dag har det vært strålende vær!



Seeee, tegn til den etterlengtede våren ♥♥ Snøen begnner å smelte, og det begynner nesten å bli varmt i luften. Solen begynner å komme opp klokken sju om morgenen og går ikke ned før det er kveld faktisk. Hallo, våren er virkelig på vei!

Så jeg bestemte meg for å gå ut og knipse noen bilder istad, siden solen var så fin. Jeg måtte gå i dyp snø, så buksen min endte opp slik;

Tro det eller ei, men var faktisk beina jeg var varmest på, fingrene derimot.. Jeg tror forresten at jeg kommer til å nevne noe om været hver eneste dag fram til sommeren slik som jeg gjorde i fjor. Åh, kun fordi jeg er et sommerbarn!

Fler som kjenner at våren er på vei?

Fuck, it's school tomorrow!

9


Kan ikke akkurat si jeg gleder meg til å stå opp tidlig i morgen, drasse den trøtte ræva mi ned på skolen og sitte der i seks timer og lære. Kjenner jeg ikke hadde blitt lei meg for et par dager til med ferie.
Fler som gleder seg til skole i morgen?

...and I'm like; Who's that chick?

12













Et snev av ironi der, ja.. Tycks?

What a day,what a day, what a beautiful day!

9






Heihei, fin onsdag dere!
I dag er det utrolig fint vær. Solen skinner og gradestokken går snart over på pluss siden. Det er jo bare herlig. Synd jeg ikke er ute å nyter det, men sitter inne og ser på tv og loker på pc'n isteden. Det gikk forresten akkurat opp for meg at vi allerede er halvveis i vinterferien. Snart skole igjen, kan ikke si jeg gleder meg. For da er det null stop tentamner, eksamner, muntlig og fremføringer - herlig x2. Men før det skal jeg bare leve i nuet og nyte den fine dagen som er i dag, og kose meg på gs trening etterpå ♥

Hva gjør du i dag?

I was thinking, these nudist should really come here at wintertime!

8













Gikk litt rundt med kameraet og tok noen bilder istad. Kommer nok flere slikt bilder de nørmeste dagene tenker jeg. Er så mye fin natur her!
Hvilet bilde likte du best?

FOTO: There is no counting how many miles you will have to run while chasing your dreams

7



Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg likte ikke bildet så godt. Kanskje det er feil quote ellernoe? Haha, jaja.
Hva syns du om det?

I kissed Katy Perry and she wrote a song about it!

4



Yes, it's true. I kissed Katy Perry... and she liked it!
Lol jk, no one wants to kiss.. What ever that is (*points up to the awesome picture of me*)


Have you kissed Katy Perry?

Never sacrifice who you are just because someone has a problem with it

7



Hva syns du om bildet?

FOTO: It's canon, baby!

19





Gøy å leke litt med instillinger, lys og redigering da!
Hva syns du?

I heart pancakes !

6


Åh, nå er jeg god og mett etter å ha spist middag/kveldsmat. Gjett om jeg skal sove godt i kveld og glede meg i hele morgen til klokken blir halv tre, og vi har helg ♥

Do you like pancakes?

Goodbye 2010 - hello 2011

4


Hadde du en fin nyttårsaften?

FOTO: It happens at sunset

7


Må bare få sagt at det er mamma som har tatt det bildet her.







Var verdens fineste himmel ved solnedgang i stad. Så jeg og mamma kjørte oss en liten tur for å ta bilde av det. Men akkurat idet vi skulle ta litt portrett bilder av hverandre skulle selvfølgelig kameraet mitt bli tomt for strøm. Åh, ønsker meg et batteri til.

Hva syns du?

FOTO: There are times I just feel so lucky..

8




Jeg må slutte å redigere bildene sånn.. Ser vel en viss likhet med denne?

Jaja..Hva syns du?

FOTO: winter wonderland

15








Det hadde vært mye finere uten stygge ledningen midt i..




Hva syns du?

Friends are like potatoes. When you eat them, they die !

9





Fikk lyst til å redigere et par av bildene litt. Hva syns du?

EDIT: Redigerte et til, hih.

Skal det være is eller are der? Blei usikker nå..

FOTO: Like an angel

9


Hva syns du?
Noen som vil se originalbilde? Hah.

Mine bidrag til fotokonkurranse !

14

Jeg blir med i en fotokonkurranse på DENNE bloggen. Temaet er valgfritt, og jeg deltar med disse bildene:








Hvilket bilde syntes du var finest?

FOTO: It's all about the accessories

4


Tatt med Canon Eos 550D 17-80 mm

Hva syns du?

FOTO: It's winter, baby !

13

ENDELIG! Vi har fått kjøpt ny lader til pc'n. Tusen takk, pappa! Så nå kan jeg begynne å blogge ordentlig igjen. Så da starter jeg med å legge ut noen bilder jeg tok på lørdag. Stod faktisk opp halv ni (!!) på en lørdag (!!) for å ta disse bildene.



















Wihi, deb kjære bussholder plassen som jeg er så forferdelig glad i. Spesielt fordi den ligger 1,5 meter unna huset mitt.











Wihu, skal ærlig innrømme at jeg likte dette bildet litt.


Åh, jeg liker så godt å ta bilder om vinteren. Det er så utrolig fint ute. Men ikke la dere lure, min egentlig meningen om vinteren har fortsatt ikke forandret seg. 


Hva syns du om bildene?

It's all about the details !

11

Når jeg flytter for meg selv, skal jeg innrede leiligheten min med masse slike ting :





























I like it ! ♥
Hva syntes du om sånn "stil" ?

Who's the coolest kitty in the world ?!?

15

Lett...!
Han som sleiker opp resten av yoghurten min for så å sleike opp sitt eget annsikt..





Blinkskudd !




Awi, pusi er for fætt ♥♥

You always want the things you don't like to leave, but when they do you always wish them back

9

Jeg vil at den varme høsten skal komme tilbake. Jeg klagde på det da den var, men nå angrer jeg nesten. For det var mye bedre enn det kalde vinterværet som er på vei nå. Og det er jo fortsatt oktober, det skal fortsatt ikke bli vinter enda. Hører dere meg, værguder?!










Gjett om jeg har fyrt i peisen og sitter under ett pledd for å varme de iskalde fingertuppene mine, a!
Har det blitt kaldt hos dere enda?

Det snør, det snør, tiddelibom det er det, det gjør!

7

Som sikkert hele verden fikk med seg i går - enten ved å se ut av vinduet eller se alle de hundre folka som oppdaterte statusen på facebook - så snødde det i går. Jeg ble så glad, gikk ut og snurret rundt i snøværet og lagde snøengler på bakken. Kødda. Jeg og Maiken la oss ned på guvlet, fikk spasmer og skrek at vi hater snø.

Jeg syns det er alt for tidlig med snø. Er bare oktober, snøen kan komme i desember!


















Måtte såklart ta noen bilder av den første snøen som kom i 2010!
Snødde det hos dere i går?

Jeg er joiner fotokonkurranse - igjen!

7

Nok en gang så slenger jeg meg på og blir med i fotokonkurranse. Syns det er litt gøy. Glemte å si det, men jeg vant den forrige jeg var med i og fikk øredobber sendt i posten :)

Denne gangen er det konkurranse på DENNE bloggen, hvor premien er en kameraveske til speilrefleks som er sponset av magasi.net. Har egentlig ikke så mye bruk for en kameraveske siden jeg har. Men pytt pytt, gøy med konkurranser. Temaet er pink, altså fargen rosa, og jeg deltar med disse bildene:





Hva syns du om bildene?

FOTO: you colour up my world

13


Tatt med Canon Eos 550D - 17-70mm.
Hva syns du?

FOTO: Summer is leaving, now the leaves are falling

6









I år er jeg ikke helt sikker på hva jeg syntes om at det har blitt høst. Jeg pleier å ha den samme tanken hvert år. For jeg hater kulde og bare lengter alltid tilbake til sommer og sol. Så høsten og vinteren har aldti vært av mine favoritter. Men i år syns jeg faktisk at det har vært litt deilig å kunne tulle seg jakke og skjerf, og ta på de gode, varme vinterskoene fra i fjor.

Jeg får ikke helt bestemt meg, om jeg syns det er greit med høst nå eller om jeg fortsatt lengter litt etter sommeren. Eller kanskje det ikke er noe jeg skal "bestemme" meg for i det hele tatt?

Hva syntes du om at det har blitt høst?

Autumn is on it's way!

7

Jeg merker at høsten og vinteren er på god veit til å ta over alt vi har kalt sommeridyll de siste månedene. Det har begynt å bli kaldere ute, og man kan nesten ikke bevege seg utenfor døren i bare t-skjorte. Kjenner at jeg savner sol, sommer og bading allerede. Nesten litt trist å tenke på at det er et helt år til neste gang jeg kan gå ut ei shorts.

Men på en annen side kjenner jeg at jeg nesten gleder meg litt til høsten begynner for fullt. Det å kunne ta på seg den gode varme jakken og tulla seg inn i et mykt skjerf samt de gode, varme skoene. I tilegg til at høstmoten i år er så sinnsykt fin. Hadde jeg vært rik hadde garderoben min vært full av nye høstklær. Men jeg vet at jeg kommer til å ta alt dette tilbake med èn gang gradestokken nærmer seg 10 grader.
Men èn ting som jeg hvertfall alltid vil like med høsten, er alle de fine bildene man kan ta. Det er den perfekte årstiden til å ta noen ordentlig stemningsbilder. Det er noe jeg skal prøve å få til i løpet av høsten, så skal vi se hva jeg får til.







Noen kjappe på vei hjem fra trening. Har egentlig lyst til å gå ut og ta hundre bilder av løv og den fine solnedgangen som er i dag, men igjen så kommer leksene og ødelegger. Så planene mine for i kveld er hvertfall satt.

Hva syns du om at det begynner å bli høst?

Bokeh og rose - bilder!

11

I stad fikk jeg plutselig lyst til å ta litt bilder. Så jeg tok meg kameraet og stativet ut, stilte den inn på manuell, endret til lang lukkertid og prøvde meg litt fram. Målet var å ta noen bokeh bilder, fikk det ikke helt til denne gangen. Men øvelse gjør mester..






Også har vi jo noen fine roser som står i stua, så da må man benytte sjangsen og ta noen rose-bilder.

Se så fint det blir med lyset når jeg tar bilder med objektivet. Bildet er helt uredigert faktisk.

Er ikke helt wow-faktoren over bildene akkurat, men det får gå. Nå tror jeg at jeg skal gå ned og legge meg under dyna og gjøre meg klar til en ny skoleuke.
Night, night! ♥

Hva syns du om bildene?

You know what they say, a girl just love her jewellerys!

9






















Har endelig innredet smykkeskrinet jeg fikk til konfirmasjonen med mange av smykkene mine, love it! Ble egentlig litt fornøyd med de to siste bildene, hihi.

Hva syns du?

Let's fly away, to another place

7

Har hatt litt lite å finne på de siste timene, så jeg har redigert litt bilder. Her er et av dem..
Tycks?

Something to do when you're bored..

9







Tycks?

,