I liverpool's gater

4

Kypros 2012

1Fra i fjor. Bildene er i feil str, men la gå. 

Bæstevænna

2

Gratulerer med dagen Maiken!!

2

Ønskeliste 2012

5

Jeg som har sagt hele tiden at jeg ikke vet hva jeg ønsker meg, for jeg har jo alt jeg trenger kan ikke skjønne hva mer det er jeg skulle ha bruk for nå. Men viste seg at det er en del ting jeg ønsker meg likevel.
Hva ønsker du deg?

Keep calm and wear red

27

Antrekket for i dag; rød blazer, småkrøllete hår og et smil til og med. Var hos Sondre i natt og sov såå godt, armkroken til kjæresten er alltid best, så var faktisk ikke trøtt i dag selv om det var mandag. Det er ikke likt meg!Bra valg av sko, ikke kaldt og vått i det hele tatt.

Ellers hadde jeg blitt veldig glad om dere hadde blitt liiitt flinkere til å kommentere. Jeg ser jo at dere fortsatt er innom :) 

Nytt treningstøy og joggesko - Nå skal jeg begynne å jogge

4

Jeg har vært på leting etter joggesko i en evighet nå tror jeg, har lenge ønsket meg nike free run 2 i rosa, men har ikke funnet de noen steder. Men i går var jeg innom gsport med mamma og fant disse, som var perfekte! De skal visst være veldig gode til løping og de satt veldig godt på foten pluss at de var rosa. Yeey, ønsket meg veldig rosa joggesko så da ble jeg glad. Tusen takk, mamma! Var også veldig viktig å nevne at disse var nettopp kommet ut så var nesten ingen har de i den fargen. Haha, føler meg spesiell.


Har også blitt masse nytt treningstøy i det siste, så nå er jeg veldig klar for å begynne å jogge igjen. Det var avtalen med meg selv, jeg begynner når jeg har joggesko, så nå må jeg bare. Kanskje jeg får litt ekstra inspirasjon til å jogge når jeg er så sykt rosa?


Bare jeg som blir sinnsykt tørst når jeg jogger? Tenkte det kunne være lurt med en sånn her da, hvis jeg skal jogge litt lengre en gang f.eks.Haha, han fyren på butikken hadde så gode argumenter for hvorfor jeg burde ha egne sokker til joggingen at vi tok med et par sånne og. Jaja, virket logisk.

Haha, alt er rosa vet du, rosajente. 

Tommel opp fra morratrynet i dag tidlig. Mamma hadde også veldig lyst til at jeg skulle skrive at hun var det superflinke fotografen som tok bilder av meg, hun er bloggfotografen min fra nå av!

Hva syns du om skoene og treningsklærne? 

A smile i the best makeup any girl can wear.. Det har hvertfall jeg hørt

3

Den lille bloggfri kvelden min endte med en bloggfri uke, men det går fint. Jeg fortsetter på "40 days challenge", og her har dere et bilde av meg tidligtidlig i morges rett etter at jeg kom ut av senga. Så da vet alle hvordan mit tmorratryne ser ut. Har fikset cheerhåret da, for Starlets hadde oppvisning på morningen i dag, noen som vil se?Haha, tommel opp?

Viva la Juicy vs. Midnight Fantasi

3Tror de fleste har luktet på de parfymene her fra Britney Spears og Juicy Couture. Syns begge to lukter herlig og de blir godt brukt. Bruker den blå mest på sommeren og den andre på vinteren, sånn hvis noen skulle lure. Så da vet dere hvordan jeg lukter.
Hvilken parfyme bruker du? 

Dag 2 - dine yndlingssanger

8


Katy McAllister - not cut out


Justin Bieber - die in your arms


Cher Lloyd - love me for me


Maroon 5 - one more night


Veronica Maggio - Snâlla bli min 


The Bravery - time wont let me go


Justin Bieber - be alright


Lana Del Ray - paris


Tyler Ward - falling

 

Dette er bare noen av de sangene jeg liker best, tok egentlig bare de jeg fant først på iPoden. Man ser veldig fort at jeg er veldig glad i rolige sanger, pleier som regel å høre på musikk når jeg skal slappe av, sitte lenge på buss, jobber med skole eller å bare ha det som bakgrunnsmusikk, og da liker jeg helst rolige sanger. Og disse over her kan jeg høre på om og om igjen uten å bli lei av de. Hører på mange (mange) av Lana Del Ray, Cher Lloyd, og Katy KcAllistor, mange fine rolige sovesanger og sånt. Bare å si ifra hvis dere vil ha tips til flere sånne sanger, lista mi er lang.
Hva er dine yndlingssanger? 

Day 1 - Et av de nydeligste bildene av deg

6

Haha den her måtte jeg ha litt hjelp til med å svare på, klarer ikke helt å svare på sånt om meg selv. Men Jannicke svarte hvertfall det her, kan vel forsåvidt si meg enig. Er et av bildene fra shooten med Nina, og hun er så utrolig flink, alle bildene derfra ble igrunn superfine. Så her har du "et av de nydeligste bildene av meg" (æsj, for en klein ting å si).40 days challenge?

9

Kjenner at jeg har litt lite inspirasjon og ideer til blogginnlegg osv for tiden, eller er vel egentlig et evig problem det der. Men jeg kom til å tenke på at jeg kunne prøve ut sånn "40 days challenge". Er mange andre bloggere som driver med det, og det virker litt morsomt, så jeg tenkte å kanskje prøve det siden jeg ikke har gjort det før. Hva syns du? Ja/nei?Day 1 - Et av de nydeligste bildene av deg
Day 2 - Dine yndlingssanger akkurat nå
♥ Day 3 - Parfymene dine
♥ Day 4 - Et bilde av deg uten sminke
♥ Day 5 - Noe du savner
♥ Day 6 - Antrekket ditt i dag
Day 7 - Det du kjøpte deg sist
♥ Day 8 - Hva har du i sminkepungen?
♥ Day 9 - Et bilde fra i dag
♥ Day 10 - Din verste uvane
♥ Day 11 - Dine favoritt sko, kjoler og jakker
♥ Day 12 - Hverdagssminken
♥ Day 13 - 
Hva har du i vesken
♥ Day 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor
Day 15 - Ti ting du ønsker deg
♥ Day 16 - Et bilde av deg når du var liten
♥ Day 17 - Produkter du bruker på huden
♥ Day 18 - En artist du liker
♥ Day 19 - Et bilde av håndskriften din
♥ Day 20 - Smykkene dine
♥ Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå
♥ Day 22 - Din favorittscene i en film
♥ Day 23 - Et bilde av deg selv i dag
♥ Day 24 - Lommeboken din
♥ Day 25 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
♥ Day 26 - Ti ting om deg selv
♥ Day 27 - Sanger du virkelig er lei
♥ Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten
♥ Day 29 - Din favorittblogg
♥ Day 30 - En matrett du elsker
♥ Day 31 - Rommet ditt
♥ Day 32 - En ferie du vil på igjen
♥ Day 33 - En sang som får deg til å gråte
♥ Day 34 - Noe du er redd for
♥ Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
♥ Day 36 - Favoritt outfiten din
♥ Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
♥ Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre
♥ Day 39 - Personer du beundrer
♥ Day 40 - Største ønske

,