Trener for SCL Shooting Star!

5

Etter å ha reklamert både på facebook, instagram over overalt ellers har har vel snart hele verden fått med seg at jeg skal trene Shooting Star sesongen 2013/204 sammen med Kristine. Vi er begge helt ferske som trenere, men vi har brukt hele sommeren på å forberede oss og føler oss nå veldig klare og ikke minst sykt gira på å få i gang sesongen. Vi har bestemt treninger, treningshelger, tur til Stavern, sosiale kvelder sammen med laget, masse frukt, styke og kondis på trening. Det blir nye drakter, tur til Paris og mye mer som kommer etterhvert. Vi skal gjøre det vi kan for å få laget best mulig og at vi skal ha det gøy samtidig. Og etter å ha vært på uttak med juniorene i går er jeg helt overbevist om at de kommer til å bli bra. Det var utrolig mye bedre enn hva jeg hadde sett for meg ♥ Mange som imponerte!

Og for dere som har lyst til å lese om cheer på bloggen; ingen fare. Jeg skal være utøver selv som vanlig, og i tillegg ha ansvar for et helt lag - det vil bli mye å skrive om. MYE som skjer denne sesongen!
Gleder du deg til å komme i gang med sesongen?
5 kommentarer

Kristine 29.08.2013 21:30
gleder meg så mye! Kommer til å bli supert!!
Lauriiee - Kommenterer alltid tilbake :) 26.09.2013 20:38
herlige bilder :) er godt å være igang igjen med treninger. Trener selv et helt ferskt cheerdance senior lag her i Ålesund. Tror vi også har reklamert overalt, i lokalavisen, radio, facebook, blogg, skoleradio osv osv , så jeg føler med deg hehe :-DD

Dere gjør helt sikkert en fantastisk jobb begge to, lykke til videre <3
Madeleine Rotmo 26.09.2013 20:40
Lauriiee: Tusen takk, godt å høre at det er flere som har mye å styre med! Skal dere delta i noen av de nærmeste konkurransene? Sånn med tanke på at dere er helt nye :)
Lauriiee - Kommenterer alltid tilbake :) 26.09.2013 20:55
Ja, vi skal stille i Norwegian open i november så vi selger lodd for harde livet alle sammen, kun for å få råd til reisen nedover til Oslo.

Mange av oss har gått på dans i 6-10 år mens andre er helt nye på dansefronten, men vi tenker likevel å stille med omtrent 10-12 utøvere på matta i kategorien cheerdance pom (senior) somsagt.

Ingeborg fra Dandelions er trener sammen med meg denne sesongen. Hun er døds god og har erfaring så hun pusher oss alle kjempe hardt sånn at vi skal nå målene våres. :-D

Jeg gleder meg uansett til å lese flere innlegg om cheer på bloggen din. Også håper jeg vi får se litt videoer fra treningene deres utover høsten!
Madeleine Rotmo 26.09.2013 21:32
Lauriiee: Så morsomt! Bra at du er med på å ta initiativ til å starte flere danselag. Bare å holde motivasjonen oppe og jobbe dødshardt så komme dere til å gjøre det kjempebra :D
Jeg gleder meg hvertfall veldig til å se dere. Håper dere klarer å samle inn nok penger, alltid kjempegøy å dra på cheerkonkurranser og bli kjent med mange nye og se alle!

Skriv en ny kommentar

,
hits