Mandag 27. August 2012

19

Noe jeg skrev i August, men aldri turte å publisere. Mye har forandret seg siden da, men det var dette jeg tenkte akkurat der og da..Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal starte det innlegget her. Jeg vet så godt hva det er jeg vil si, hva jeg vil få frem og hva det er jeg vil fortelle. Men jeg klarer ikke helt å få det ned på tastaturet i form av ord. Ord som gir mening og som kan beskrive den jævlige følelsen jeg får, den store klumpen jeg får i halsen eller hva det nå enn det er for slags følelse jeg får i magen som bare prøver å dra meg ned i bakken og gi meg en så uvel følelse i kroppen som bare mulig. Jeg vet på forhånd, før jeg i det hele tatt begynner å skrive at jeg ikke vil klare å forklare det godt nok, hvordan det egentlig er. For folk har en tendens til å misforstå med vilje, de har bestemt seg på forhånd, om de forstår meg, syns synd på meg eller om jeg overdriver og er tragisk og tolker det deretter. Og det er jeg forberedt på.

Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal si. Eller jo, vet en ting jeg vil si; FAEN TA DERE!! Dere kan ikke bli beskrevet som noe annet enn onde, umenneskelige små drittunger. Dere baksnakker, slenger dritt, setter ut rykter, ler og gjør narr av. Dere er feige, sjalu, idiotiske mennesker og jeg skjønner ikke helt hva det er som feiler dere. Hva som har skjedd feil i oppveksten deres som gjør at samvittigheten ikke kommer og tar dere i ettertid, vet ikke jeg, men tro meg det kommer hvert fall karma til å gjøre.

I all min tid som person, venn, bekjent, medelev, blogger, utøver og alt annet jeg er, har jeg alltid prøvd så godt jeg kan å aldri gjøre noe "feil2. Jeg har veldig lyst til å være en person de fleste liker. Og om de så ikke liker meg, så greit nok, ingen liker alle, men at det hvert fall ikke er slik at de hater meg eller har lyst til å gå bevisst inn for å gjøre meg vondt.
   Jeg er som regel en veldig glad person, jeg elsker mennesker, jeg elsker å snakke, le, tulle, ha det gøy og bare være med folk. Jeg er sosial, oppmerksomhetssyk, hundre prosent til å stole på uansett hvor lite eller mye du kjenner meg, og kan være veldig direkte. Og jeg vil alltid prøve så godt jeg kan å aldri gi folk en grunn til å mislike meg. Noe av det verste jeg vet, som virkelig gjør meg skikkelig lei meg er enten når folk er sinte på meg eller at de snakker stygt om meg bak ryggen min. Jeg er ingen fan av baksnakking og synes det tilhører barneskolen, under tvil ungdomsskolen, men hvert fall ikke videregående! Vi er snart voksne mennesker, og det å fortsatt drive med utfrysning, ryktespredning og unødvendig pisspreik trodde jeg de fleste av oss hadde vokst fra for lenge siden. Men det er tydelig hvor feil en kan ta.
De fleste har vel fått med dere den søte, lille, samvittighetsfulle snuppa som følte seg tøff nok til å fortelle meg hvor lite jeg fortjente plassen min på Shining, når den hadde sjansen til å være helt anonym riktignok. Ja, for face it, hadde h*n ikke hadde sjansen til å være anonym hadde h*n aldri åpnet den stygge munnen sin. Vel, dere har ikke fått med dere alt, for var mye av det jeg valgte å ikke legge ut offentlig.
   Jeg vil bare spørre deg om én ting; Hvem faen tror du at du er egentlig? Sitter å griner over at jeg når et mål jeg inderlig håpet at jeg klarte, kom inn på det laget jeg ønsket, jeg ser ikke poenget med å prøve å ødelegge det for meg. Jeg enser en liten smule sjalusi over at du ikke kom inn på det laget du ønsker grunnet krav du ikke hadde, og mente jeg ikke skulle ha kommet inn heller da. Vel guess what, jammen bra Eva er trener og ikke du, at det er hun som sitter og vurderer utøverne opp mot hverandre for å velge ut hvem som kommer inn på hvilke lag for å få det til å gå opp i det store puslespillet, og IKKE DU. Hadde ikke blitt mye til lag av det.

Jeg kan godt sitte her ved det fine, hvite tastaturet mitt og leke sterk og tøff. Late som om ingenting kan knekke meg som om jeg er en umenneskelig person som ikke blir såret av noe som helst. At jeg ikke tar det til meg, bare flirer av hvor usaklig mye av det er og bare blar videre. Kunne ha snakket bullshit i det lange og det breie og leke noe jeg ikke er. Men det har jeg ikke tenkt til.
Jeg blir utrolig lei meg av slike kommentarer. Nettopp fordi, som jeg nevnte, noe av det verste jeg vet er når folk er sinte på meg eller snakker dritt om meg. Jeg bare klarer det ikke..

19 kommentarer

Siri 20.12.2012 14:36
Madde, du er awesome. Pure awesomeness shaped like a girl, with the talent of an army! Digger deg, og ikke la sånne sjalu ting gå inn på deg! Du kan låne litt "so-fucking-what-ness" av meg, for jeg bryr meg så lite om dritt slengt etter meg at selv DET blir ett tema, HAHAH!

Uansett veldig bra at du publiserte dette, selvom det er en stund siden det er skreve. Likte det ^^
20.12.2012 14:56
Kan ikke si at jeg kjenner deg, men vil bare si at jeg syntes ikke du skal la deg bli dratt ned av at andre som er sjalue og rett og slett bare ikke takler at andre er bedre. Jeg syntes du virker som en herlig og sterk person , og jeg skjønner at folk er sjalue på deg for du er sykt pen og har en syk kropp, og det er noe du må innse selv også ! Stay strong and move on , vet det ikke er enkelt :)
Theus~ 20.12.2012 15:19
Sånne meldinger er så feige at jeg har ikke ord engang. Bare fordi denne personen er sjalu på at du er god nok til å komme inn på shining så føler hu trangen til å holde på sånn? Hu blir ikke bedre av å gjøre det og du blir ikke dårligere. Hu aner ingenting, jeg og alle som noen gang har cheera med deg eller har sett deg cheere VEIT hvor god du er, og nå som det har gått noen år er jeg sikker på at du har blitt mye, MYE bedre også! Sånne personer er så tragiske at du ikke trenger bry deg om de engang. Bry deg om meningene som kommer fra folk som kjenner deg, som veit hva du kan og som du ser på som relevante! Er sikkert vanskelig noen ganger, men da bare tenker du på at det faktisk er du som får lov til å cheere for laget du vil, og at du er den som er god nok til å gå der.

Det her blei litt langt, men sånne personer irriterer meg to no end. Også liker jeg ikke at folk sier sånt til eller om deg da.♥

Tøft at du publiserte det, u got balls :D
Helene Lerstøl 20.12.2012 15:21
Jeg har tidligere lagt inn en kommentar på forspringen din! synes det er helt sykt hvor frekke og tøffe folk er over nettet.. Du virker utrolig sterk, og er super flink i cheerleading <3 Elsker å se på filmer fra deg og laget ditt. Stå på videre madeleine! :D Du er tøff!
Theus~ 20.12.2012 15:22
ALSO, du er fantastisk og jeg er glad i deg~
Julie Marthinsen 20.12.2012 16:18
Åh, la oss tenne et lys for stakkarne som har et behov for å hakke ned på andre. Du er super, Madeleine, og fortjener plassen din på shining mer enn noen andre. Stå på!
Marie 20.12.2012 22:52
Du fortjener plassen, og du er et forbilde for veldig mange!! Ikke la noen hakke på deg, vis dem hvor sterk du er:)
MAIKEN STEINSGARD 20.12.2012 23:59
Du har alltid vært en som er flink i cheerleading og at du ikke fortjener plassen du har fått på shining er bare bullshit, du er et forbilde for veldig mange og det er du også for meg. Håper du kan klare og la de dumme kommentarene ligge og heller bare kjøre på å vise hva du er god for, for det vet jeg at du kan Madeleine! :)
Kristine 21.12.2012 12:52
Du er et utrolig stort forbilde på mange!! Det virker som om du du lever og ånder for cheerleading!! du må ikke la deg knekke av sånne feiginger som slenger dritt over nett <3

Stay strong
zxcvb 21.12.2012 12:58
ohgad så bra skrevet! du virkelig fortjener plassen!
Emilie 21.12.2012 13:28
Kjære pusegull, du er utrolig flink og sterk, og ikke minst god i cheerleading; både som flyer OG base! Det er det ikke mange som er, og nettopp derfor får de lyst til å slenge dritt til de som faktisk oppnår noe her i livet. Ikke la dem knekke deg, sukkerspinn! Du er fantastisk, og du har nok av venner som mener at du er perfekt akkurat som du er. Inkludert meg! Fortsett å jobbe, og fortsett å være ærlig med deg selv så skal du se at du viser "hatersene" som trykker på anonym før de slenger med leppa at du er en bedre person enn de noen gang kommer til å bli. For å dra en klisjè: Suksess er den beste form for hevn.

Puspus
Anna 21.12.2012 21:40
Det er en grunn til at folk skriver slike ting: sjalusi. For å prøve å overbevise seg selv om at de er bedre enn noen andre. Og er det rart da? Såklart denne personen er sjalu på deg, det er jo jeg og! Jeg skulle såklart ønske jeg var like dyktig som deg, men forskjellen er at jeg ser på det som inspirasjon isteden for å prøve å overbevise meg selv om at du ikke egentlig er så god. For det er du. Det er bare en eller annen usikker person som prøver å få seg selv til å tro at h*n er bedre enn deg.

Ta det heller som et komplement, at du er så syyyykt flink at noen må rakke ned på deg for å føle seg bedre!

Jeg blir ALLTID like overrasket over deg når jeg ser deg på konkuransser. Bare WOW. Du er virkelig et talent. Ikke bare flyr du utrolig bra, du baser sinnsykt bra og!! Det du gjør i AF GS en din er virkelig inponerende fra en flyer altså. Dessuten danser du kjempebra, og du turner kjempebra. Og du er jo alltid mellomflyer på de sykeste pyramidene, noe jeg vet er sinnsykt vanskelig.

Virkelig, hør på alle kommentarene her, for de er sanne. Du fortjener plassen uten tvil, og du er virkelig en dyktig cheerleader. Stå på!
Raquel 22.12.2012 13:27
Har fulgt deg på bloggen din siden du startet å blogge. Jeg husker også når du begynte på cheer og jeg må si du har utviklet deg UTROLIG mye. Jeg har sett hvor mye dritt folk har slengt til deg og det er trist å se hvor mye hat og sjalusi det fins i de menneskene. Du er så dyktig i sporten og man kan se hvor mye av deg selv du gir til det. Jeg kan huske målene du satte her på bloggen for hvordan du skulle bli bedre. Du har en stor viljestyrke og da kan jeg ikke annet enn å rose deg! Jeg kjenner ikke deg personlig, men du virker til å være en herlig jente. Ja, du er yngre enn meg. Men jeg kan si at til og med jeg kan se opp til deg. De menneskene som slenger med leppa eier ikke verdighet! Den plassen fikk du fordi du FORTJENER den! Fordi du har jobbet hardt for å nå målet ditt. Vær virkelig stolt av deg selv, jeg tror du kan komme langt!

Til alle haters der ute: Kom dere opp og gjør noe fornuftig, sett opp mål istedenfor å rakke ned på de som oppnår det. Tenk all de kreftene dere bruker på å slenge dritt til henne, den kan dere bruke på og bli et bedre menneske! Ikke rart dere ikke blir like gode når dere sitter på r**** og slenger dritt til andre. Enten dere liker det eller ei så fikk hun den plassen, fordi hun jobbet for det. Så hvorfor ikke bare bite i det sure eplet og get over it! Face it! Hun er MYE bedre enn dere ;-)
Malin Linnerud 22.12.2012 17:58
så utrolig bra skrevet! du fortjener ingenting av dette, det gjør ingen! stay strong søtedeg!
Emily Lund 22.12.2012 21:26
I dette innlegget skriver du kun fra ditt perspektiv. Du skriver at de som er slemme mot deg er drittunger og blablabla, hvorfor gir du ikke bare faen da? det er ikke smart av deg å skrive et innlegg som dette i offentligheten når det handler om flere personer enn bare deg :) kan hende andre oppfatter det på andre måter enn det du gjør. Du er ikke så mye bedre enn de som '' mobber '' deg når du kaller de for negative ord.
23.12.2012 01:17
Enig med Emily. Tenk litt over hva det er du skriver på denne bloggen. Om det er oppmerksomhet du er ute etter, er dette litt feil måte å få det på. Dette er saken fra din side, og de du snakker om får ikke forsvart seg i det hele tatt. Skjønner ikke at du gidder..
Madeleine Rotmo 23.12.2012 03:18
Emily Lund: Såklart skriver jeg det fra mitt perspektiv, min blogg og jeg kan umulig skrive det fra noen annens perspektiv. Hvorfor skal jeg ikke skrive stygt om dem? For meg er de anonyme som har slengt dritt til meg, og jeg skylder dem ingenting :) Jeg kaller ikke en person for drittunge, jeg kaller en ANONYM som sender dritt til meg for drittunge. Hadde personen sin vist navnet sitt hadde det vært en annen sak.
Jeg gir ikke faen fordi jeg faktisk blir lei meg. Sånn jeg er, og som sagt; min blogg, jeg skriver om det dersom jeg føler for det. Hvorfor er det ikke lurt å legge ut? Det handler ikke om meg og flere personer, handler om meg og noen anonyme som er stygge i munnen.
Kan jeg forresten spørre hvorfor du "støtter" denne personen? Ikke mange jeg vet om som syntes synd på den som som slenger dritt fordi den blir kalt for en drittunge tilbake. Er ikke akkurat det værste å bli kalt når det den driver med faktisk er sykt lavmål og ganske tragisk. Og hadde vært temmelig driti ut dersom man får identifisert den med ip-adressen :)
Madeleine Rotmo 23.12.2012 03:19
Anonym: Hva i alle dager har de å forsvare seg med? Å skrive sånt til noen, hvem som helst, har ikke en verdig unnskyldning uansett, å oppføre seg sånn og skrive det som de har skrevet til meg er uakseptabelt uansett hvordan man vrir og vender på det. Hvis de vil forklare "sin side" så får de skaffe seg en blogg og skrive om det selv..
Lisa 18.07.2013 22:01
Hei, jeg synest at cheetleading ser sååå gøyt ut, og har kjempe lyst å begynne med det. Men er det litt dumt siden eg er 12 år? Er det for seint å begynne?

Skriv en ny kommentar

,
hits