Nytt treningstøy og joggesko - Nå skal jeg begynne å jogge

4

Jeg har vært på leting etter joggesko i en evighet nå tror jeg, har lenge ønsket meg nike free run 2 i rosa, men har ikke funnet de noen steder. Men i går var jeg innom gsport med mamma og fant disse, som var perfekte! De skal visst være veldig gode til løping og de satt veldig godt på foten pluss at de var rosa. Yeey, ønsket meg veldig rosa joggesko så da ble jeg glad. Tusen takk, mamma! Var også veldig viktig å nevne at disse var nettopp kommet ut så var nesten ingen har de i den fargen. Haha, føler meg spesiell.


Har også blitt masse nytt treningstøy i det siste, så nå er jeg veldig klar for å begynne å jogge igjen. Det var avtalen med meg selv, jeg begynner når jeg har joggesko, så nå må jeg bare. Kanskje jeg får litt ekstra inspirasjon til å jogge når jeg er så sykt rosa?


Bare jeg som blir sinnsykt tørst når jeg jogger? Tenkte det kunne være lurt med en sånn her da, hvis jeg skal jogge litt lengre en gang f.eks.Haha, han fyren på butikken hadde så gode argumenter for hvorfor jeg burde ha egne sokker til joggingen at vi tok med et par sånne og. Jaja, virket logisk.

Haha, alt er rosa vet du, rosajente. 

Tommel opp fra morratrynet i dag tidlig. Mamma hadde også veldig lyst til at jeg skulle skrive at hun var det superflinke fotografen som tok bilder av meg, hun er bloggfotografen min fra nå av!

Hva syns du om skoene og treningsklærne? 

4 kommentarer

fmarie 28.10.2012 23:40
ÅÅÅ! du har nå en supersjalu venninne! men jogg med meg a
Madeleine Rotmo 29.10.2012 18:23
fmarie: Gjett om jeg skal!
Silje 30.10.2012 22:14
Digger skoene, hvor kjøpte du de og hva kosta de???
Madeleine Rotmo 31.10.2012 00:00
Silje: De er fra G-sport og er Nike Lunareclipse+ 2 om jeg husker riktig, og de kostet 1599 tror jeg :) Men jeg er så heldig at mamma får 50% rabatt der, så vi betalte bare halvparten for dem :)

Skriv en ny kommentar

,
hits