Terrorangrep i Oslo sentrum!

4

Du ser det på nyhetene, du ser det på bilder, hører om det på radio og vet at det skjer. At terrorister bomber, dreper, ødelegger bygninger og hele byer. Det er ingen nyhet at slikt foregår i verden -  Et eller annet sted i verden. Det er sånt som skjer i land rundt midtøsten, steder som vi kun hører om, men aldri bekymrer oss over fordi det aldri er her vi bor det skjer. Det er helt uvirkelig å tenke på at det har vært et terroristangrep i Oslo. Den byen alle har vært i så mange ganger, og som på overflaten virker som en fredelig by i et av verdens tryggeste land. Det er rett og slett helt sykt. 

Også veldig ekkelt å tenke på at når selve bomben falt var jeg kun 1-2 mil unna og ante fred og ingen fare. Og når jeg sitter på bussen hjem hører jeg om det på radioen, når jeg kommer hjem ser jeg det på nyhetene og leser om det på nettet. Får en helt merkelig følelse inni meg, og tenker som en hel del andre nordmenn; slikt skal jo ikke skje i lille, trygge Norge? Vel, noe sier meg at Norges historie ble forandret i dag. 
Det er helt utrolig trist og skremmende. Jeg håper for Guds skyld at dette var "høydepunktet", at det ikke vil skje noe mer. Men noe sier meg det motsatte når jeg leser overskrifter som "Det dere ser nå er bare starten og mer vil komme" og det dukker opp direkte trusler mot Norge og Statsministeren på nett -
- Til statsministeren i Norge: Du har bare få øyeblikk på deg på å fjerne dine soldater fra gravplassen i Knorasan, ellers vil dere få se blod renne i gatene.

Skal gi pappaen min en stor klem når han kommer hjem igjen, han er midt inne i Oslo og gjør en superjobb sammen med resten av ambulansetjenesten. Sender også masse varme tanker til døde, skadde og pårørende. Og alle som er funnet døde ved utøya i dag ♥ 

4 kommentarer

Silje Helen 22.07.2011 20:35
Helt grusomt :O :(
Ane Magnussen ✿ 22.07.2011 20:37
uff, det er helt forferdelig!
Miee<3 22.07.2011 20:40
Se innlegget på bloggen min... "Tenn ett lys !"

www.miwow.blogg.no
Kristine:D 22.07.2011 20:54
Helt sykt at noe slikt har skjedd i her i Norge :O

Skriv en ny kommentar

,
hits