Rebecca Black er faktisk ikke så ille til å synge!

11

Jeg regner med at de fleste av dere har fått med dere Rebecca Black og sangen hennes "friday". Jeg regner også at de fleste at dere har fått med dere at den sangen har blitt slaktet så det synger etter. Den har blitt stemplet som den dårligste sangen noensinne og Rebecca Black til den dårligste sangeren med den meste irriterende og styggeste stemmen. På youtube har den over 119 millioner views, og over 90% av de som har stemt på videoen har stemt den ned. Kommentarene både på den videoen og andre som er lagt ut av henne på youtube er så slemme at jeg har nesten ikke ord for det engang.

 Jeg må si jeg syns forferdelig syns på henne. For å få oppleve noe som kanskje har vært drømmen hele livet, nemlig å få spille inn egen låt, og få mye dritt for det må være utrolig kjipt! Og de som sitter bak hver sin pc skjerm og rett og slett mobber over nettet, ingen av de tenker på hvordan de hadde følt det hvis det var de som hadde fått så mye dritt mot seg. Jeg skal innrømme, jeg syns ikke at "friday" er noen bra sang jeg heller, men Rebecca har ikke vært alene om å lage den. Hun har fått hjelp av noen som er profesjonelle på området, og som jeg syntes burde vite litt bedre..

Men det som er greia, er at Rebecca faktisk ikke er så ille til å syns som man hører i sangen. For der er stemmen hennes auto-tuna så det holder, hun kan synge mye bedre enn det hun har fått vist i den sangen. 


På 2.22 hører dere henne synge nationalsangen.

Hun er riktignok ikke verdens flinkeste, men som hun selv sier så er hun ikke den dårligste heller. Jeg er enig i mange av kommentarene under noen av videoene hvor hun synger live, at hun burde spille inn en ny sang som ikke er auto-tuna. Det er utrolig synd at èn dårlig sang til føre til så mye dritt for en 14 (?) år gammel jente, syns utrolig synd på henne!

Lurer på når de lo-lifersene skal forstå at det ikke fører noe godt med seg å sitte og drive med nettmobbing slik som de gjør. Kan si så mye som at jeg er veldig glad for at de fleste av leserne mine er bare snille og søte ♥ selvom det er mye her på denne bloggen dere kunne slengt dritt om, så gjør dere det ikke..

Hva er din mening om Rebecca Black? 

11 kommentarer

paintmeyellow 06.05.2011 17:17
enig i det du skriver!
Nora Netteland 06.05.2011 17:28
Hun hørtes MYE bedre ut når hun sang uten auto tune!
Amalie N 06.05.2011 17:36
Ja, er veldig enig i de du sier :D
alekzzxd 06.05.2011 17:47
tror hu er 13 xD Sangen syns jeg seff ikke er bra, hun synger ikke "fint" på en måte, auto-tunen ødelegger kanskje litt, noe jneg trodde ikke var mulig xD Men det er jo dumt av producerne, de må jo skjønne at noe sånt kommer til å skje... Men jeg er ikke imot henne, liker bare ikke sangen :) hun har faktisk fin stemme, da :P Når hun sang den amerikanske nasjonalsangen, sang hu fint xD
kaia 06.05.2011 19:34
jeg synes kanskje ikke sanger er helt digg jeg heller men det er jo ikke dårlig selv om... ja jeg er værtfall enig i deg! helt klart enig!

jeg synes synd på henne! (faktisk)
Frida Margrethe 06.05.2011 19:56
Hun er skikkelig søt da! Men jeg synes ikke stemmen hennes er så ille da :-)
Lotte 06.05.2011 22:27
Jeg syns hun egentlig er flink jeg :D Sangen er jo fengende, og det fins MYE verre sanger enn den der. Jeg liker den! :D

Også er det jo en grunn til at hun har fått lov til å spille inn den sangen, og det er jo fordi hun kan synge! :)
Lise 07.05.2011 09:25
Veldig enig med Lotte her! Sangen er fengende og lett å synge med til! Jeg synes utrolig synd på henne, og hun er virkelig tøff som klarer å takle all den dritten hun har fått på en slik måte!
Tine 07.05.2011 11:49
synes ikke den sangen der var fin i det hele tatt, men det er ganske unødvendig å kommentere "slut" og lignende på youtube likevel :p
Chrisy luv cheerleading 08.05.2011 10:06
Veldig veldig enig i det du skriver! og hun sang mye penere når hun sang live og når hun sang nasjonalsangen.
J a s p i n d e r ♥ 12.08.2011 03:18
bra skrevet! du er flink til å skrive og jeg liker blogg innleggene dine! så det er derfor du ikke får noe dritt på bloggen som du sier :)

takk for en fin blogg å lese søøta!

Skriv en ny kommentar

,
hits