Outfit og potetsnakk

4
Gjett hvem som forsovet seg i dag og a? Meg såklart!
Så jeg kom for sent til trening i dag og. Treningen begynte halv elleve, akkurat samtidig som jeg våknet. Det er så typisk. For jeg har våknet i åtte-ni tiden alle disse fridagene, når jeg ikke har vært nødt til å stå opp så tidlig. Men når jeg først er nødt til det, da skal jeg sove lenge veit du. Blir irritert over meg selv jeg altså.

Ellers har det vært en rolig dag. Har bare tatt det helt rolig. Så skal jeg rydde litt på rommet tenkte jeg. Der er det ikke veldig ryddig der, for å si det sånn. For Thea skal til meg i kveld. Blir koselig. 

 
Hodet ville visst ikke være med det.
Singlet og olajakke fra h&m, bukse fra bikbok, sko fra puma.Elsker dette armbåndet. ûbersøtt ette rmin mening. Hehe, er fra glitter.


Nå fikk jeg sjangsen til å bruke disse øredobbene også. Har ikke fått brukt
dem noe særlig, siden de ikke passer til så mye.Istad så kom jeg opp i en diskusjon om popteter med foreldrene mine. Jeg fikk høre at popeter vokser etter at de har blitt gravd opp av jorda. Visste dere det? Det gjorde ikke jeg hvertfall. Det kommer visst sånne utvekster av dem. Æsj.

Det var forresten en som lurte på oppskriften på milkshake. Jeg tar is, melk, sjokoladepulver og litt isbiter i en smoothiemaskin og blander. Jeg måler ikke opp hvor mye jeg tar av hver. Bare slenger alt oppi. Syns det er veldig godt med litt isbiter oppi jeg da. Men like godt uten og.

Har også tatt masse bilder jeg vil vise dere. Legger ut resten av de jeg tok i går snart, også tok jeg flere istad.

Bare jeg som forsover meg ofte?
Hva syns du om outfiten?

4 kommentarer

Martine Emilie - Fotballspilleren på Skarnes! 16.05.2010 18:11
kjempefint outfit ;-)
Thea 16.05.2010 18:16
gleder meg til å komme etterpå<3 :D
oppbevaringsboks 16.05.2010 18:17
Fint outfit :)

Bruker ikke å forsove meg så spessielt mye, men det hender av og til ;p
<3 Kristine 16.05.2010 19:17
Jeg pleier å forsove meg på onsdager ;o

Skriv en ny kommentar

,
hits