dårlig blogger, oversvømmelse, rosa krølletang, mislykka salto. det var dagen min det.

4
Sorrysorrysorry!
Kom ikke ett eneste innlegg i går, og ingen i dag heller. Jeg er offesielt verdens dårligste blogger! Men i dag har jeg trent fra klokka elleve til halv seks da. Og når jeg kom hjem fra det og hadde dusjet/badet. Så ble det oversvømmelse på hele badet pga et tett rør. Tok en stund å tørke opp. Har ikke fått presset inn tid til å fornuftig innlegg. Har ikke hatt tid til å øve til prøven i morgen heller. Unnskyldt?

I dag lagde vi også både brownies og muffins, som jeg pyntet. De ble søte. Har bilder av det, men rekker ikke redigere dem nå.
EN TING TIL! Jeg har fått en rosa  krølletang! ROSA folkens! Den ekke dårlig. Den er supersøt, og funker helt herlig. Dere får hvertfall bilder av begge ting i morra, LOVER!

Men nå skal jeg legge meg. Natta alle sammen! <3

Q. Hva har du gjort i dag?
Q. Er du alltid like flink til å oppdatere?

BTW:
Jeg må si et par ting om trening i dag! Helt herlig. Jeg gjorde dobbel twist, salto og nesten hele showet. Alt gikk som en drøm! Elsker sånne treninger.

Men jeg hadde ett fall. Jeg skulle ta salto toss, også var det en gruppe rett ved siden av oss som også stunta. Så når jeg var på vei opp og skulle til å tucke, så krasjer jeg i den andre gruppa (!) Og da sier det seg selv at den saltoen ikke ble så veldig fin. Jeg kan se om jeg får skaffa meg en video av det, for det ble filmet. Men jeg ble tatt imot da (heldigvis) så jeg ble ikke skada ellerno sånne greier. Men jeg har no sjukt vondt i ene armen som jeg krasja i den andre gruppa med. Men jeg lever fortsatt! :)

Dette ble et langt innlegg med masse tekst  og ingen bilder (blir ikke så ofte).
Såe, takk, hvis du tok deg tid til å lese alt!

4 kommentarer

egt 19.10.2009 14:31
jeg er ikke flink å oppdatere ;)
Madelen 19.10.2009 15:31
i dag har jeg vært på skolen :)
embla 19.10.2009 16:10
elsker også treninger der alt går helt smooth :) btw: hvilket lag går du på?
myphotoblog 19.10.2009 16:57
utrolig fin blogg, og likte headeren !!

ha en fin dag

Skriv en ny kommentar

,
hits